
Melonsallad med fetaost och rosépeppar
Betyg (1-5):
Denna sallad med två sorters melon ger en ljuvlig smakbrytning till den salta osten. Perfekt att servera som tillbehör till grillat.
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g vattenmelon
- 600 g nätmelon
- 1 liten rödlök
- 2 msk olivolja
- 150 g fetaost
- 1 msk rosépeppar
- färsk oregano eller mynta
- flingsalt
Gör så här
- Skär melonen i jämnstora bitar och skiva rödlöken tunt, gärna på mandolin. Vänd varsamt runt med olivolja, smulad fetaost och lätt krossad rosépeppar.
- Lägg upp på ett serveringsfat, smula över flingsalt och toppa med plockade blad av oregano eller mynta.
Tips

Det går alldeles utmärkt med torkad oregano.
Liknande recept
Melonsallad med fetaost och rosépeppar
Betyg (1-5):
Denna sallad med två sorters melon ger en ljuvlig smakbrytning till den salta osten. Perfekt att servera som tillbehör till grillat.
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skär melonen i jämnstora bitar och skiva rödlöken tunt, gärna på mandolin. Vänd varsamt runt med olivolja, smulad fetaost och lätt krossad rosépeppar.
- Lägg upp på ett serveringsfat, smula över flingsalt och toppa med plockade blad av oregano eller mynta.
Tips

Det går alldeles utmärkt med torkad oregano.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2020-06-19
Jättegott! Passar bra till allt på en varm sommardag . Både vuxna och barn tyckte att det var gott.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Sara
2020-06-19
Jättegott! Passar bra till allt på en varm sommardag . Både vuxna och barn tyckte att det var gott.