Melonsallad med fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.22 (9 betyg)

Fräsch och god sallad med honungsmelon, fetaost, basilika och rosépeppar som passar bra till grillat. Den söta melonen tillsammans med sältan från fetaosten blir en fin smakkombination.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg honungsmelon
  • 225 g tärnad fetaost i marinad
  • 1 msk rosépeppar
  • 10 basilikablad

Gör så här

  1. Dela melonen och ta bort kärnorna. Skär bort skalet med en kniv och skär melonen i bitar. Blanda melon med fetaost och lite av oljan osten ligger i. Smula ner rosépeppar och strö över basilikablad.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2014-02-25

Jättegod !!!! Man kan liksom inte få nog…..

Liknande recept

Spara recept

Potatissallad med fetaost

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Smördegspizza med mango och apelsin

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sallad med stekta päron, manchego och rostade mandlar

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Äppelcheesecake

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Varma fikon med mascarponecrème

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

Betyg
Betyg
(42)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 kg honungsmelon
  • 225 g tärnad fetaost i marinad
  • 1 msk rosépeppar
  • 10 basilikablad

Melonsallad med fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.22 (9 betyg)

Fräsch och god sallad med honungsmelon, fetaost, basilika och rosépeppar som passar bra till grillat. Den söta melonen tillsammans med sältan från fetaosten blir en fin smakkombination.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela melonen och ta bort kärnorna. Skär bort skalet med en kniv och skär melonen i bitar. Blanda melon med fetaost och lite av oljan osten ligger i. Smula ner rosépeppar och strö över basilikablad.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ulrika

2014-02-25

Jättegod !!!! Man kan liksom inte få nog…..

Liknande recept

Spara recept

Potatissallad med fetaost

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Smördegspizza med mango och apelsin

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sallad med stekta päron, manchego och rostade mandlar

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Äppelcheesecake

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Varma fikon med mascarponecrème

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

Betyg
Betyg
(42)