För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Melonsallad

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Tärnad söt honungsmelon med syrlig citron och som en fin kontrast finhackad rödlök.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g galiamelon eller honungsmelon
  • 1 finhackad liten rödlök
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skala melonen, dela den och ta bort kärnorna. Skär fruktköttet i bitar. Blanda med resten av ingredienserna. Låt dra i kylen ca 30 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



4 st
  • Ingredienser (4)
  • 600 g galiamelon eller honungsmelon
  • 1 finhackad liten rödlök
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft
  • 1 tsk salt

Melonsallad

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Tärnad söt honungsmelon med syrlig citron och som en fin kontrast finhackad rödlök.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala melonen, dela den och ta bort kärnorna. Skär fruktköttet i bitar. Blanda med resten av ingredienserna. Låt dra i kylen ca 30 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!