Melonsallad

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Tärnad söt honungsmelon med syrlig citron och som en fin kontrast finhackad rödlök.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 600 g galiamelon eller honungsmelon
  • 1 finhackad liten rödlök
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Skala melonen, dela den och ta bort kärnorna. Skär fruktköttet i bitar. Blanda med resten av ingredienserna. Låt dra i kylen ca 30 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



4 st
  • Ingredienser (4)
  • 600 g galiamelon eller honungsmelon
  • 1 finhackad liten rödlök
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft
  • 1 tsk salt

Melonsallad

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Tärnad söt honungsmelon med syrlig citron och som en fin kontrast finhackad rödlök.

Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala melonen, dela den och ta bort kärnorna. Skär fruktköttet i bitar. Blanda med resten av ingredienserna. Låt dra i kylen ca 30 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies