Medelhavsmarinad till fläskfilé

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Passar som både marinad och sås till t ex lamm, bläckfisk och fisk. Även underbar som eftermarinering av redan tillagad kyckling och fläskfilé.

Tillagningstid: 5 min + tid att marinera
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 1 dl olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • 2 vitlöksklyftor, finrivna
  • 1 dl finhackad timjan (även stjälkarna)

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Grillade fikon med parmaskinka

(2)

Kryddiga honungsribs

(17)

Biffsallad med melon och fetaost

(21)

Fläskkarré med ingefärsrubbing

(24)

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Fläskkotletter med sallad på stekta päron och ost

(4)

Ört- och citronöverbakad lammstek

(8)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 1 dl olivolja
  • 1 citron, pressad saft
  • 2 vitlöksklyftor, finrivna
  • 1 dl finhackad timjan (även stjälkarna)

Medelhavsmarinad till fläskfilé

Betyg (1-5):
1 (1 betyg)

Passar som både marinad och sås till t ex lamm, bläckfisk och fisk. Även underbar som eftermarinering av redan tillagad kyckling och fläskfilé.

Tillagningstid: 5 min + tid att marinera
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till marinaden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Grillade fikon med parmaskinka

(2)

Kryddiga honungsribs

(17)

Biffsallad med melon och fetaost

(21)

Fläskkarré med ingefärsrubbing

(24)

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Fläskkotletter med sallad på stekta päron och ost

(4)

Ört- och citronöverbakad lammstek

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies