Matmuffins med morötter och fetaost

Betyg (1-5):
4 (5 betyg)

Maffiga, proteinrika muffins som förgyller lunchsoppan eller fikapausen.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 150 g Änglamark morot
  • 3 dl Änglamark vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 Änglamark ägg
  • 2 dl kvarg
  • 1 msk Änglamark olivolja
  • Fyllning
  • 100 g Änglamark fetaost
  • 10 Änglamark oreganokvistar
  • Änglamark olivolja, flingsalt till topping

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skala och riv moroten fint. Blanda mjöl och bakpulver.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet. Fördela smeten i 6 stora muffinsformarmed stadiga kanter.
  3. Smula fetaosten och plocka oreganoblad. Tryck ner i muffinssmeten. Ringla lite olja över och toppa med flingsalt. Grädda mitt i ugnen 20–25 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Brydlings enchiladas - Coop

(11)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Blomkålsplättar - Coop

(4)

Enchilada med bbq-kyckling - Coop

(1)

Inlagd sill - Coop

(15)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 150 g Änglamark morot
  • 3 dl Änglamark vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 Änglamark ägg
  • 2 dl kvarg
  • 1 msk Änglamark olivolja
  • Fyllning
  • 100 g Änglamark fetaost
  • 10 Änglamark oreganokvistar
  • Änglamark olivolja, flingsalt till topping

Matmuffins med morötter och fetaost

Betyg (1-5):
4 (5 betyg)

Maffiga, proteinrika muffins som förgyller lunchsoppan eller fikapausen.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skala och riv moroten fint. Blanda mjöl och bakpulver.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet. Fördela smeten i 6 stora muffinsformarmed stadiga kanter.
  3. Smula fetaosten och plocka oreganoblad. Tryck ner i muffinssmeten. Ringla lite olja över och toppa med flingsalt. Grädda mitt i ugnen 20–25 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Brydlings enchiladas - Coop

(11)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Blomkålsplättar - Coop

(4)

Enchilada med bbq-kyckling - Coop

(1)

Inlagd sill - Coop

(15)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Rispappersrullar med dippsås - Coop

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies