Matmuffins med morötter och fetaost

Betyg (1-5):
4 (5 betyg)

Maffiga, proteinrika muffins som förgyller lunchsoppan eller fikapausen.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 150 g Änglamark morot
  • 3 dl Änglamark vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 Änglamark ägg
  • 2 dl kvarg
  • 1 msk Änglamark olivolja
  • 1 tsk salt
  • Fyllning
  • 100 g Änglamark fetaost
  • 10 Änglamark oreganokvistar
  • Änglamark olivolja, flingsalt till topping

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skala och riv moroten fint. Blanda mjöl och bakpulver.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet. Fördela smeten i 6 stora muffinsformarmed stadiga kanter.
  3. Smula fetaosten och plocka oreganoblad. Tryck ner i muffinssmeten. Ringla lite olja över och toppa med flingsalt. Grädda mitt i ugnen 20–25 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillade filodegsknyten med fetaost

(4)

Tortillawraps med chèvrekräm

(1)

Insalata caprese

(1)

Frasig minipizza

(19)

Skördepaj

(10)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(4)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Zucchinipizza med parmesan

(4)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 150 g Änglamark morot
  • 3 dl Änglamark vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 Änglamark ägg
  • 2 dl kvarg
  • 1 msk Änglamark olivolja
  • 1 tsk salt
  • Fyllning
  • 100 g Änglamark fetaost
  • 10 Änglamark oreganokvistar
  • Änglamark olivolja, flingsalt till topping

Matmuffins med morötter och fetaost

Betyg (1-5):
4 (5 betyg)

Maffiga, proteinrika muffins som förgyller lunchsoppan eller fikapausen.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Skala och riv moroten fint. Blanda mjöl och bakpulver.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och rör till en jämn smet. Fördela smeten i 6 stora muffinsformarmed stadiga kanter.
  3. Smula fetaosten och plocka oreganoblad. Tryck ner i muffinssmeten. Ringla lite olja över och toppa med flingsalt. Grädda mitt i ugnen 20–25 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillade filodegsknyten med fetaost

(4)

Tortillawraps med chèvrekräm

(1)

Insalata caprese

(1)

Frasig minipizza

(19)

Skördepaj

(10)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(4)

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Zucchinipizza med parmesan

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies