Matjessillröra

Betyg (1-5):
3.65 (23 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 2 kokta ägg
  • 1 rödlök
  • 200 g matjessill
  • 0.5 dl gräddfil
  • 0.5 dl finriven västerbottensost
  • 2.5 msk hackad gräslök eller dill
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och hacka äggen. Skala och finhacka löken. Skär sillen i små bitar.
  2. Blanda ägg, sill, gräddfil och ost. Strö över rödlök, hackat kryddgrönt och mal över peppar.

Servering

Bjud tillsammans med knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annalisa Luotonen

2013-12-19

mycket goa recept

Liknande recept

Krämig citrongrässill

(1)

Löjrom med tillbehör

(0)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Matjestårta

(49)

Levain med laxröra

(6)

Äpple- och pepparrotssill

(115)

Löjromssill med citron

(7)

Laxbakelse

(62)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 2 kokta ägg
  • 1 rödlök
  • 200 g matjessill
  • 0.5 dl gräddfil
  • 0.5 dl finriven västerbottensost
  • 2.5 msk hackad gräslök eller dill
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Matjessillröra

Betyg (1-5):
3.65 (23 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och hacka äggen. Skala och finhacka löken. Skär sillen i små bitar.
  2. Blanda ägg, sill, gräddfil och ost. Strö över rödlök, hackat kryddgrönt och mal över peppar.

Servering

Bjud tillsammans med knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annalisa Luotonen

2013-12-19

mycket goa recept

Liknande recept

Krämig citrongrässill

(1)

Löjrom med tillbehör

(0)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Matjestårta

(49)

Levain med laxröra

(6)

Äpple- och pepparrotssill

(115)

Löjromssill med citron

(7)

Laxbakelse

(62)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies