Matjessillröra

Betyg (1-5):
3.65 (23 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 2 kokta ägg
  • 1 rödlök
  • 200 g matjessill
  • 0.5 dl gräddfil
  • 0.5 dl finriven västerbottensost
  • 2.5 msk hackad gräslök eller dill
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Skala och hacka äggen. Skala och finhacka löken. Skär sillen i små bitar.
  2. Blanda ägg, sill, gräddfil och ost. Strö över rödlök, hackat kryddgrönt och mal över peppar.

Servering

Bjud tillsammans med knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annalisa Luotonen

2013-12-19

mycket goa recept

Liknande recept

Krämig rucolasill

(5)

Löjrom med tillbehör

(0)

Levain med laxröra

(6)

Laxsashimi

(1)

Laxbakelse

(63)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Sesamsill

(0)

Senaps- och gräslökssill

(3)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 2 kokta ägg
  • 1 rödlök
  • 200 g matjessill
  • 0.5 dl gräddfil
  • 0.5 dl finriven västerbottensost
  • 2.5 msk hackad gräslök eller dill
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Matjessillröra

Betyg (1-5):
3.65 (23 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och hacka äggen. Skala och finhacka löken. Skär sillen i små bitar.
  2. Blanda ägg, sill, gräddfil och ost. Strö över rödlök, hackat kryddgrönt och mal över peppar.

Servering

Bjud tillsammans med knäckebröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annalisa Luotonen

2013-12-19

mycket goa recept

Liknande recept

Krämig rucolasill

(5)

Löjrom med tillbehör

(0)

Levain med laxröra

(6)

Laxsashimi

(1)

Laxbakelse

(63)

Chili- och limesill i nubbeglas

(0)

Sesamsill

(0)

Senaps- och gräslökssill

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies