
Matjessill med gräslök och brynt smör
Betyg (1-5):
Sväng ihop en härlig sommarlunch på 10 minuter.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 600 g potatis, kokt, avsvalnad
- 100 g delade rädisor
- 500 g matjessill, eller inlagd sill i bitar
- 3 kokta, grovhackade ägg
- 1 dl hackad gräslök
- 25 g brynt smör
Gör så här
- Dela eller skiva potatisen och lägg upp med rädisor och sillbitar på fyra tallrikar. Lägg ägghacket över sillbitarna. Strö över gräslök och skeda över brynt smör.
Tips

Du kan byta ut gräslöken mot dill, eller använd både och!
Matjessill med gräslök och brynt smör
Betyg (1-5):
Sväng ihop en härlig sommarlunch på 10 minuter.
Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Dela eller skiva potatisen och lägg upp med rädisor och sillbitar på fyra tallrikar. Lägg ägghacket över sillbitarna. Strö över gräslök och skeda över brynt smör.
Tips

Du kan byta ut gräslöken mot dill, eller använd både och!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!