Matjessill med gräslök och brynt smör

Matjessill med gräslök och brynt smör

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Sväng ihop en härlig sommarlunch på 10 minuter.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g potatis, kokt, avsvalnad
  • 100 g delade rädisor
  • 500 g matjessill, eller inlagd sill i bitar
  • 3 kokta, grovhackade ägg
  • 1 dl hackad gräslök
  • 25 g brynt smör

Gör så här

  1. Dela eller skiva potatisen och lägg upp med rädisor och sillbitar på fyra tallrikar. Lägg ägghacket över sillbitarna. Strö över gräslök och skeda över brynt smör.

Tips

Du kan byta ut gräslöken mot dill, eller använd både och!

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Matjessill med gräslök och brynt smör
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 600 g potatis, kokt, avsvalnad
  • 100 g delade rädisor
  • 500 g matjessill, eller inlagd sill i bitar
  • 3 kokta, grovhackade ägg
  • 1 dl hackad gräslök
  • 25 g brynt smör

Matjessill med gräslök och brynt smör

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(23)

Sväng ihop en härlig sommarlunch på 10 minuter.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela eller skiva potatisen och lägg upp med rädisor och sillbitar på fyra tallrikar. Lägg ägghacket över sillbitarna. Strö över gräslök och skeda över brynt smör.

Tips

Du kan byta ut gräslöken mot dill, eller använd både och!

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!