Matjessill med brynt smör

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 1 kg färsk potatis
  • 50 g smör
  • 4 matjesfilé
  • 2 ägg
  • 1 msk dill
  • 1 msk gräslök

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 15 minuter.
  2. Bryn smöret i en kastrull under vispning tills det får en mörk gyllene färg. Ringla smöret över sillen och äggen vid servering. Toppa med dill och gräslök. Servera med nykokt färskpotatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 kg färsk potatis
  • 50 g smör
  • 4 matjesfilé
  • 2 ägg
  • 1 msk dill
  • 1 msk gräslök

Matjessill med brynt smör

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i saltat vatten tills den är mjuk, cirka 15 minuter.
  2. Bryn smöret i en kastrull under vispning tills det får en mörk gyllene färg. Ringla smöret över sillen och äggen vid servering. Toppa med dill och gräslök. Servera med nykokt färskpotatis.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies