Marinerad ost med oliver och paprika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Magnifik kryddig ostblandning med olivolja, timjan och chili.

Tillagningstid: 10 minuter
300 g
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g hushålls- eller fetaost i små tärningar
  • 1 urkärnad röd chili i tunna skivor
  • 1 dl små svarta oliver
  • 1 msk torkad timjan och/eller basilika
  • 100 g grillad strimlad paprika (på burk)
  • 0.5 dl olivolja (eller efter smak)

Gör så här

  1. Varva försiktigt alla ingredienser utom oljan i en burk, ta även med lite marinad från paprikan. Häll på olja så att det täcker.
  2. Låt marinera i kylen några timmar, gärna över natten. Håller sig ett par veckor i kylen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Insalata caprese

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad paprika med chevre

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Färskoströra med spenat och vitlök

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Orientalisk pumpasallad med fetaost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Ost- och olivfyllda minipaprikor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Grillade majskolvar med chili- och parmesansmör

Betyg
Betyg
(4)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 300 g hushålls- eller fetaost i små tärningar
  • 1 urkärnad röd chili i tunna skivor
  • 1 dl små svarta oliver
  • 1 msk torkad timjan och/eller basilika
  • 100 g grillad strimlad paprika (på burk)
  • 0.5 dl olivolja (eller efter smak)

Marinerad ost med oliver och paprika

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Magnifik kryddig ostblandning med olivolja, timjan och chili.

Tillagningstid: 10 minuter
300 g
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Varva försiktigt alla ingredienser utom oljan i en burk, ta även med lite marinad från paprikan. Häll på olja så att det täcker.
  2. Låt marinera i kylen några timmar, gärna över natten. Håller sig ett par veckor i kylen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Mozzarellasallad med chili- och limeolja

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Insalata caprese

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Grillad paprika med chevre

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Färskoströra med spenat och vitlök

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Orientalisk pumpasallad med fetaost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Minispenatpajer med fetaost

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Ost- och olivfyllda minipaprikor

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Grillade majskolvar med chili- och parmesansmör

Betyg
Betyg
(4)