Marinerad frukt med mascarponecrème

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Exotisk fruktblandning med söt kräm. Servera i tjusiga glas.

6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 3 skalade apelsiner, i hinnfria klyftor
  • 3 klyftade sharonfrukter
  • 4 färska eller torkade fikon, i klyftor
  • 2 skivade bananer
  • 3 skalade kiwi i klyftor
  • Marinad:
  • 1 apelsin, pressad saft
  • 2 passionsfrukter, fruktköttet
  • Mascarponecreme:
  • 250 g mascarpone
  • 1 vaniljstång
  • 3 msk flytande honung

Gör så här

  1. Lägg frukten i en skål. <br>Häll över apelsinsaft och passionsfruktkött. Blanda försiktigt om och låt salladen stå och dra i kylen ett par timmar innan servering.<br> Skär upp vaniljstången på längden och skrapa ur innehållet.<br> Blanda det med osten och honungen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

(1)

Trifle med aprikos och passion

(3)

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

(21)

Rulltårta med banan och passionsfrukt

(5)

Rödbetskaka med frosting och jordgubbar

(0)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 3 skalade apelsiner, i hinnfria klyftor
  • 3 klyftade sharonfrukter
  • 4 färska eller torkade fikon, i klyftor
  • 2 skivade bananer
  • 3 skalade kiwi i klyftor
  • Marinad:
  • 1 apelsin, pressad saft
  • 2 passionsfrukter, fruktköttet
  • Mascarponecreme:
  • 250 g mascarpone
  • 1 vaniljstång
  • 3 msk flytande honung

Marinerad frukt med mascarponecrème

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Exotisk fruktblandning med söt kräm. Servera i tjusiga glas.

6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg frukten i en skål. <br>Häll över apelsinsaft och passionsfruktkött. Blanda försiktigt om och låt salladen stå och dra i kylen ett par timmar innan servering.<br> Skär upp vaniljstången på längden och skrapa ur innehållet.<br> Blanda det med osten och honungen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

(1)

Trifle med aprikos och passion

(3)

Ädelostcheesecake med lingonkokta päron

(21)

Rulltårta med banan och passionsfrukt

(5)

Rödbetskaka med frosting och jordgubbar

(0)

Jordgubbsbruschetta

(4)

Mascarponekräm med nektariner och hallonsås

(1)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies