Marinerad fläskkotlett

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Låt citron, kummin och koriander smaksätta köttet och servera det med klyftpotatis.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 4 fläskkotletter
  • Marinad:
  • 0.5 citron pressad saft och rivet skal
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk kummin
  • 1 tsk torkad koriander
  • 2 tsk paprikapulver
  • 0.25 dl persilja
  • 0.25 dl koriander
  • 2 msk olivolja
  • Klyftpotatis:
  • 600 g potatis
  • 2 msk olja

Gör så här

  1. Blanda marinaden.
  2. Lägg köttet i en skål, häll över marinaden och låt det stå ett par timmar i kylskåp.
  3. Torka av köttbitarna, men spara marinaden.
  4. Grilla eller stek dem i stekpanna ca 4 minuter per sida. Pensla med marinaden under tiden.
  5. Servera med klyftpotatisen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Fläsklägg med rotmos

(37)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(56)

Helstekt Oxfilé

(8)

Klassisk boeuf bourguignon

(82)

Lingonmarinerad fläskkarré

(23)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 4 fläskkotletter
  • Marinad:
  • 0.5 citron pressad saft och rivet skal
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk kummin
  • 1 tsk torkad koriander
  • 2 tsk paprikapulver
  • 0.25 dl persilja
  • 0.25 dl koriander
  • 2 msk olivolja
  • Klyftpotatis:
  • 600 g potatis
  • 2 msk olja

Marinerad fläskkotlett

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Låt citron, kummin och koriander smaksätta köttet och servera det med klyftpotatis.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda marinaden.
  2. Lägg köttet i en skål, häll över marinaden och låt det stå ett par timmar i kylskåp.
  3. Torka av köttbitarna, men spara marinaden.
  4. Grilla eller stek dem i stekpanna ca 4 minuter per sida. Pensla med marinaden under tiden.
  5. Servera med klyftpotatisen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Ugnspannkaka med grönkål och ost

(12)

Fläsklägg med rotmos

(37)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(56)

Helstekt Oxfilé

(8)

Klassisk boeuf bourguignon

(82)

Lingonmarinerad fläskkarré

(23)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies