Marinerad fetaost med oliver

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.65 (63 betyg)

God som plockmat och salladstillbehör.

Tillagningstid: 35 minuter
15 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk rosépeppar
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 lagerblad
  • 1 hackad eller pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 krm nymalen svartpeppar (efter smak)
  • 200 g eller 400 g fetaost
  • 15 urkärnade kalamataoliver
  • 1 dl plockad färsk basilika

Gör så här

  1. Blanda olja, rosépeppar, timjan, vinäger, eventuellt lagerblad, vitlök och svartpeppar. Skär osten i kuber och lägg den i marinaden. Låt gärna dra 30 minuter.
  2. Lägg ett basilikablad på en ostkub, sedan en oliv och stick sist i en cocktailpinne. Gör likadant med resten. Ställ kuberna på ett uppläggningsfat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tortillasnibbar

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Potkäs

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Polarpizzor

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pepparkaksrullade ädelostbollar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Rostad majssallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(26)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk rosépeppar
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 lagerblad
  • 1 hackad eller pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 krm nymalen svartpeppar (efter smak)
  • 200 g eller 400 g fetaost
  • 15 urkärnade kalamataoliver
  • 1 dl plockad färsk basilika

Marinerad fetaost med oliver

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.65 (63 betyg)

God som plockmat och salladstillbehör.

Tillagningstid: 35 minuter
15 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda olja, rosépeppar, timjan, vinäger, eventuellt lagerblad, vitlök och svartpeppar. Skär osten i kuber och lägg den i marinaden. Låt gärna dra 30 minuter.
  2. Lägg ett basilikablad på en ostkub, sedan en oliv och stick sist i en cocktailpinne. Gör likadant med resten. Ställ kuberna på ett uppläggningsfat.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tortillasnibbar

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Potkäs

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Polarpizzor

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Pepparkaksrullade ädelostbollar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Rostad majssallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(26)