Maränger

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.25 (4 betyg)

Överraska gästerna med egna luftiga maränger. Enkelt att göra med uppvispad äggvita, socker och lite ättika. Gör marängerna extra festliga med en skvätt karamellfärg i spritspåsen.

Tillagningstid: 15 min + 45 min i ugn
Ugnstemperatur:100º
35 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 äggvitor
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 krm ättiksprit (12 %)
  • röd karamellfärg

Gör så här

  1. Vispa äggvitor, hälften av sockret och ättiksprit till ett fast skum. Tillsätt resten av sockret och vispa till en glansig maräng.
  2. Droppa försiktigt en slinga karamellfärg på insidan av en spritspåse. Låt färgen rinna nerför spritspåsen. Klicka i marängsmeten och spritsa maränger på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Grädda marängerna mitt i ugnen ca 45 min tills de är torra och släpper pappret.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rulltårta ginger delight

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Rulltårta med hallon

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Mandelmusslor med färska hallon

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

Betyg
Betyg
(94)
Spara recept

Lakritsmacroner med hallonfyllning

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Påskens morotstårta

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Krämig rabarberpannkaka

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Chokladpavlova med banan och hasselnötter

Betyg
Betyg
(4)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 2 äggvitor
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 krm ättiksprit (12 %)
  • röd karamellfärg

Maränger

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.25 (4 betyg)

Överraska gästerna med egna luftiga maränger. Enkelt att göra med uppvispad äggvita, socker och lite ättika. Gör marängerna extra festliga med en skvätt karamellfärg i spritspåsen.

Tillagningstid: 15 min + 45 min i ugn
Ugnstemperatur:100º
35 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa äggvitor, hälften av sockret och ättiksprit till ett fast skum. Tillsätt resten av sockret och vispa till en glansig maräng.
  2. Droppa försiktigt en slinga karamellfärg på insidan av en spritspåse. Låt färgen rinna nerför spritspåsen. Klicka i marängsmeten och spritsa maränger på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Grädda marängerna mitt i ugnen ca 45 min tills de är torra och släpper pappret.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rulltårta ginger delight

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Rulltårta med hallon

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Mandelmusslor med färska hallon

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Morotsmuffins med glasyr och strössel

Betyg
Betyg
(94)
Spara recept

Lakritsmacroner med hallonfyllning

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Påskens morotstårta

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Krämig rabarberpannkaka

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Chokladpavlova med banan och hasselnötter

Betyg
Betyg
(4)