För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Maränger

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Överaska gästerna och gör egna festliga maränger med en skvätt karamellfärg i spritsen.

Tillagningstid: 15 min + 45 min i ugn
Ugnstemperatur:100º
35 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 äggvitor
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 krm ättiksprit (12 %)
  • röd karamellfärg

Gör så här

  1. Vispa äggvitor, hälften av sockret och ättiksprit till ett fast skum. Tillsätt resten av sockret och vispa till en glansig maräng.
  2. Droppa försiktigt en slinga karamellfärg på insidan av en spritspåse. Låt färgen rinna nerför spritspåsen. Klicka i marängsmeten och spritsa maränger på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Grädda marängerna mitt i ugnen ca 45 min tills de är torra och släpper pappret.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rabarbercheesecake med jordgubbar

(73)

Vit kladdkaka med godis

(4)

Rabarberpaj med kardemumma

(29)

Vaniljbutterkaka

(1)

Nötfri schwarzwaldbakelse

(11)

Rulltårta med vit chokladmousse och hallon

(9)

Saras påsktårta

(177)

Pannkaka med choklad och bär

(27)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 2 äggvitor
  • 1 dl strösocker
  • 0.5 krm ättiksprit (12 %)
  • röd karamellfärg

Maränger

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Överaska gästerna och gör egna festliga maränger med en skvätt karamellfärg i spritsen.

Tillagningstid: 15 min + 45 min i ugn
Ugnstemperatur:100º
35 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vispa äggvitor, hälften av sockret och ättiksprit till ett fast skum. Tillsätt resten av sockret och vispa till en glansig maräng.
  2. Droppa försiktigt en slinga karamellfärg på insidan av en spritspåse. Låt färgen rinna nerför spritspåsen. Klicka i marängsmeten och spritsa maränger på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Grädda marängerna mitt i ugnen ca 45 min tills de är torra och släpper pappret.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rabarbercheesecake med jordgubbar

(73)

Vit kladdkaka med godis

(4)

Rabarberpaj med kardemumma

(29)

Vaniljbutterkaka

(1)

Nötfri schwarzwaldbakelse

(11)

Rulltårta med vit chokladmousse och hallon

(9)

Saras påsktårta

(177)

Pannkaka med choklad och bär

(27)