Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.95 (21 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g grovt strimlad mangold
  • 1.5 msk olivolja
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 1 liten zucchini, i stavar
  • 2 urkärnade päron, i klyftor
  • Vinägrette:
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Topping:
  • 0.5 dl rostade pumpakärnor
  • 1 dl valfria färska örter, t ex persilja
  • 80 g hyvlad pecorinoost, eller manchego

Gör så här

  1. Fräs mangolden i 1 matsked olivolja tills den mjuknat. Lägg upp på serveringsfat och strö över ½ tesked flingsalt. Fräs zucchini och päron i 1 matsked olivolja tills även de mjuknat, cirka 3 minuter. Lägg ovanpå mangolden.
  2. Blanda en vinägrett på olivolja, vinäger, salt och peppar. Ringla vinägretten över salladen och strö över pumpakärnor, örter och ost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kall gazpacho

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Jordgubbssallad med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(84)
Spara recept

Persiljeskinka

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Caesarsallad med grillad kyckling

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad avokado- och baconsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad grilloumimacka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Sparrissallad med caviar och hollandaise

Betyg
Betyg
(4)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 200 g grovt strimlad mangold
  • 1.5 msk olivolja
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 1 liten zucchini, i stavar
  • 2 urkärnade päron, i klyftor
  • Vinägrette:
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Topping:
  • 0.5 dl rostade pumpakärnor
  • 1 dl valfria färska örter, t ex persilja
  • 80 g hyvlad pecorinoost, eller manchego

Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.95 (21 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs mangolden i 1 matsked olivolja tills den mjuknat. Lägg upp på serveringsfat och strö över ½ tesked flingsalt. Fräs zucchini och päron i 1 matsked olivolja tills även de mjuknat, cirka 3 minuter. Lägg ovanpå mangolden.
  2. Blanda en vinägrett på olivolja, vinäger, salt och peppar. Ringla vinägretten över salladen och strö över pumpakärnor, örter och ost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kall gazpacho

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Jordgubbssallad med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(84)
Spara recept

Persiljeskinka

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Caesarsallad med grillad kyckling

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad avokado- och baconsallad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad grilloumimacka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Sparrissallad med caviar och hollandaise

Betyg
Betyg
(4)