Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

Betyg (1-5):
3.95 (20 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 200 g grovt strimlad mangold
  • 1.5 msk olivolja
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 1 liten zucchini, i stavar
  • 2 urkärnade päron, i klyftor
  • Vinägrette:
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Topping:
  • 0.5 dl rostade pumpakärnor
  • 1 dl valfria färska örter, t ex persilja
  • 80 g hyvlad pecorinoost, eller manchego

Gör så här

  1. Fräs mangolden i 1 matsked olivolja tills den mjuknat. Lägg upp på serveringsfat och strö över ½ tesked flingsalt. Fräs zucchini och päron i 1 matsked olivolja tills även de mjuknat, cirka 3 minuter. Lägg ovanpå mangolden.
  2. Blanda en vinägrett på olivolja, vinäger, salt och peppar. Ringla vinägretten över salladen och strö över pumpakärnor, örter och ost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

(18)

Sweet corn kachumbari

(5)

Mjuka tortillabröd med räkor

(8)

Bowl med sashimilax

(5)

Caesersallad med kycklingspett

(2)

Grillad avokado- och baconsallad

(0)

Grillad grilloumimacka

(1)

Avokado- och sparrissallad med caviar och hollandaise

(3)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 200 g grovt strimlad mangold
  • 1.5 msk olivolja
  • 0.5 tsk flingsalt
  • 1 liten zucchini, i stavar
  • 2 urkärnade päron, i klyftor
  • Vinägrette:
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Topping:
  • 0.5 dl rostade pumpakärnor
  • 1 dl valfria färska örter, t ex persilja
  • 80 g hyvlad pecorinoost, eller manchego

Mangoldsallad med zucchini, päron och peccorino

Betyg (1-5):
3.95 (20 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fräs mangolden i 1 matsked olivolja tills den mjuknat. Lägg upp på serveringsfat och strö över ½ tesked flingsalt. Fräs zucchini och päron i 1 matsked olivolja tills även de mjuknat, cirka 3 minuter. Lägg ovanpå mangolden.
  2. Blanda en vinägrett på olivolja, vinäger, salt och peppar. Ringla vinägretten över salladen och strö över pumpakärnor, örter och ost.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tomatsoppa och toast fylld med parmesan- och cannellinikräm

(18)

Sweet corn kachumbari

(5)

Mjuka tortillabröd med räkor

(8)

Bowl med sashimilax

(5)

Caesersallad med kycklingspett

(2)

Grillad avokado- och baconsallad

(0)

Grillad grilloumimacka

(1)

Avokado- och sparrissallad med caviar och hollandaise

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies