
Mangobowl med kokos
Betyg (1-5):
Recept från boken: Superfood boost av Erica Palmcrantz Aziz
Tillagningstid: 5 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 125 g fryst mango
- 200 ml kokosmjölk
- 0.5 tsk vaniljpulver
- citron, rivet skal
- Topping
- 12 jordgubbar
- 2 msk raw kokoschips
- citron, rivet skal
Gör så här
- Mixa alla ingredienser till en len kräm. Lägg upp i skålar.
- Toppa med skivade jordgubbar, kokoschips och citronskal.
Liknande recept
Mangobowl med kokos
Betyg (1-5):
Recept från boken: Superfood boost av Erica Palmcrantz Aziz
Tillagningstid: 5 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Mixa alla ingredienser till en len kräm. Lägg upp i skålar.
- Toppa med skivade jordgubbar, kokoschips och citronskal.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2019-08-25
Har gjort denna med ett tips att låta de skivade jordgubbarna ligga i saften från en pressad apelsin innan man använder dem till denna efterrätt. Citronskalen måste man då utesluta för de passar inte till smakerna man får då.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Håkan
2019-08-25
Har gjort denna med ett tips att låta de skivade jordgubbarna ligga i saften från en pressad apelsin innan man använder dem till denna efterrätt. Citronskalen måste man då utesluta för de passar inte till smakerna man får då.