Mangobowl med kokos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Recept från boken: Superfood boost av Erica Palmcrantz Aziz

Tillagningstid: 5 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 125 g fryst mango
  • 200 ml kokosmjölk
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • citron, rivet skal
  • Topping
  • 12 jordgubbar
  • 2 msk raw kokoschips
  • citron, rivet skal

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en len kräm. Lägg upp i skålar.
  2. Toppa med skivade jordgubbar, kokoschips och citronskal.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Håkan

2019-08-25

Har gjort denna med ett tips att låta de skivade jordgubbarna ligga i saften från en pressad apelsin innan man använder dem till denna efterrätt. Citronskalen måste man då utesluta för de passar inte till smakerna man får då.

Liknande recept

Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Vit chokladkräm med äpplen och ingefära

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Yoghurtdessert med mango och kardemumma

Betyg
Betyg
(54)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 125 g fryst mango
  • 200 ml kokosmjölk
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • citron, rivet skal
  • Topping
  • 12 jordgubbar
  • 2 msk raw kokoschips
  • citron, rivet skal

Mangobowl med kokos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Recept från boken: Superfood boost av Erica Palmcrantz Aziz

Tillagningstid: 5 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en len kräm. Lägg upp i skålar.
  2. Toppa med skivade jordgubbar, kokoschips och citronskal.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Håkan

2019-08-25

Har gjort denna med ett tips att låta de skivade jordgubbarna ligga i saften från en pressad apelsin innan man använder dem till denna efterrätt. Citronskalen måste man då utesluta för de passar inte till smakerna man får då.

Liknande recept

Spara recept

Ris à la Malta med björnbärscoulis

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Gotländsk saffranspannkaka

Betyg
Betyg
(46)
Spara recept

Vit chokladkräm med äpplen och ingefära

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Saffransvåfflor med hallon och grädde

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Saffranspannkaka med mandel

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Yoghurtdessert med mango och kardemumma

Betyg
Betyg
(54)