Mangobowl med kokos

Betyg (1-5):
4.25 (8 betyg)

Recept från boken: Superfood boost av Erica Palmcrantz Aziz

Tillagningstid: 5 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 125 g fryst mango
  • 200 ml kokosmjölk
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • citron, rivet skal
  • Topping
  • 12 jordgubbar
  • 2 msk raw kokoschips
  • citron, rivet skal

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en len kräm. Lägg upp i skålar.
  2. Toppa med skivade jordgubbar, kokoschips och citronskal.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Håkan

2019-08-25

Har gjort denna med ett tips att låta de skivade jordgubbarna ligga i saften från en pressad apelsin innan man använder dem till denna efterrätt. Citronskalen måste man då utesluta för de passar inte till smakerna man får då.

Liknande recept

Saffranspannkaka med mandel

(59)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Vattenmelonsoppa

(0)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Äppelsoppa med kanel

(16)

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

(21)

Gotländsk saffranspannkaka

(34)

Ris à la Malta med björnbärscoulis

(28)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 125 g fryst mango
  • 200 ml kokosmjölk
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • citron, rivet skal
  • Topping
  • 12 jordgubbar
  • 2 msk raw kokoschips
  • citron, rivet skal

Mangobowl med kokos

Betyg (1-5):
4.25 (8 betyg)

Recept från boken: Superfood boost av Erica Palmcrantz Aziz

Tillagningstid: 5 min
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa alla ingredienser till en len kräm. Lägg upp i skålar.
  2. Toppa med skivade jordgubbar, kokoschips och citronskal.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Håkan

2019-08-25

Har gjort denna med ett tips att låta de skivade jordgubbarna ligga i saften från en pressad apelsin innan man använder dem till denna efterrätt. Citronskalen måste man då utesluta för de passar inte till smakerna man får då.

Liknande recept

Saffranspannkaka med mandel

(59)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Vattenmelonsoppa

(0)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Äppelsoppa med kanel

(16)

Yoghurtdessert med apelsin och mynta

(21)

Gotländsk saffranspannkaka

(34)

Ris à la Malta med björnbärscoulis

(28)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies