Mango- och havtornsshake med kokosgrädde

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.33 (6 betyg)

Lent krämig och samtidigt superfräsch och uppiggande shake.

Tillagningstid: 10 min
4 glas
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 ml kokosgrädde, iskall
  • 1 stor mogen mango
  • 1 dl frysta havtornsbär
  • 1 banan, gärna fryst
  • 4 dl apelsinjuice
  • 1 lime, finrivet skal och saft
  • 1 passionsfrukt

Gör så här

  1. Skeda upp det fasta ur kokosgräddsburken och vispa fluffigt med elvisp.
  2. Skala och skär mangon i bitar. Mixa mangon med havtorn, banan, apelsinjuice, pressad limesaft och skal.
  3. Häll upp i glas och toppa med den vispade kokosgrädden, passionsfrukt och ev några havtornsbär.

Tips

Spara kokosvattnet och häll i t ex en smoothie. Blir inte krämigt men ger lite smak och näring.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Mango- och jordgubbsslush

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Yoghurt med mango och granola

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Mandelris med fruktsallad och romlag

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kokosrullade fruktspett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Krusbärs- och rabarberkräm med mjölk

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äppelkaka med kardemumma

Betyg
Betyg
(12)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 ml kokosgrädde, iskall
  • 1 stor mogen mango
  • 1 dl frysta havtornsbär
  • 1 banan, gärna fryst
  • 4 dl apelsinjuice
  • 1 lime, finrivet skal och saft
  • 1 passionsfrukt

Mango- och havtornsshake med kokosgrädde

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.33 (6 betyg)

Lent krämig och samtidigt superfräsch och uppiggande shake.

Tillagningstid: 10 min
4 glas
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skeda upp det fasta ur kokosgräddsburken och vispa fluffigt med elvisp.
  2. Skala och skär mangon i bitar. Mixa mangon med havtorn, banan, apelsinjuice, pressad limesaft och skal.
  3. Häll upp i glas och toppa med den vispade kokosgrädden, passionsfrukt och ev några havtornsbär.

Tips

Spara kokosvattnet och häll i t ex en smoothie. Blir inte krämigt men ger lite smak och näring.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Mango- och jordgubbsslush

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Yoghurt med mango och granola

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Mandelris med fruktsallad och romlag

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kokosrullade fruktspett

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Äppelsoppa med kanel

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Krusbärs- och rabarberkräm med mjölk

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äppelkaka med kardemumma

Betyg
Betyg
(12)