För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Mango- och havtornsshake med kokosgrädde

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Lent krämig och samtidigt superfräsch och uppiggande shake.

Tillagningstid: 10 min
4 glas
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 ml kokosgrädde, iskall
  • 1 stor mogen mango
  • 1 dl frysta havtornsbär
  • 1 banan, gärna fryst
  • 4 dl apelsinjuice
  • 1 lime, finrivet skal och saft
  • 1 passionsfrukt

Gör så här

  1. Skeda upp det fasta ur kokosgräddsburken och vispa fluffigt med elvisp.
  2. Skala och skär mangon i bitar. Mixa mangon med havtorn, banan, apelsinjuice, pressad limesaft och skal.
  3. Häll upp i glas och toppa med den vispade kokosgrädden, passionsfrukt och ev några havtornsbär.

Tips

Spara kokosvattnet och häll i t ex en smoothie. Blir inte krämigt men ger lite smak och näring.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äppelsoppa med kanel

(16)

Sabayonne med exotisk fruktblandning

(16)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Sweetie, apelsin och kumquat i marinad

(0)

Äppelcalzone

(11)

Mandelris med fruktsallad och romlag

(3)

Tropisk fruktsallad

(4)

Vattenmelonsoppa

(0)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 400 ml kokosgrädde, iskall
  • 1 stor mogen mango
  • 1 dl frysta havtornsbär
  • 1 banan, gärna fryst
  • 4 dl apelsinjuice
  • 1 lime, finrivet skal och saft
  • 1 passionsfrukt

Mango- och havtornsshake med kokosgrädde

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Lent krämig och samtidigt superfräsch och uppiggande shake.

Tillagningstid: 10 min
4 glas
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skeda upp det fasta ur kokosgräddsburken och vispa fluffigt med elvisp.
  2. Skala och skär mangon i bitar. Mixa mangon med havtorn, banan, apelsinjuice, pressad limesaft och skal.
  3. Häll upp i glas och toppa med den vispade kokosgrädden, passionsfrukt och ev några havtornsbär.

Tips

Spara kokosvattnet och häll i t ex en smoothie. Blir inte krämigt men ger lite smak och näring.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Äppelsoppa med kanel

(16)

Sabayonne med exotisk fruktblandning

(16)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(23)

Sweetie, apelsin och kumquat i marinad

(0)

Äppelcalzone

(11)

Mandelris med fruktsallad och romlag

(3)

Tropisk fruktsallad

(4)

Vattenmelonsoppa

(0)