Mango med mozzarella, chili, lime och koriander

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Mango och mozzarella, en grymt god kombo!

Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 2 ätmogna mango
  • 200 g buffelmozzarella
  • 4 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 0.5 röd chili, tunt strimlad
  • 2 salladslökar, tunt strimlade
  • 0.5 kruka färsk koriander, grovt skuren
  • 1 lime, finrivet skal

Gör så här

  1. Skala mangon med kniv eller potatisskalare. Skär fruktköttet i bitar. Bryt mozzarellan i lika stora bitar.
  2. Fördela på serveringsfat eller portionstallrikar. Ringla över olja, salta och peppra. Strö över salladslök, chili och koriander. Riv ev över limeskal (det gröna) och servera direkt.

Tips

Det är viktigt att mangon är riktigt mogen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Melonsallad med halloumi

(14)

Äppel- och mozzarellacaprese

(1)

Västerbottencrème

(0)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(17)

Smördegspizza med mango och apelsin

(2)

Kryddigt parmesansmör till lutfisk

(1)

Varma fikon med mascarponecrème

(0)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 ätmogna mango
  • 200 g buffelmozzarella
  • 4 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 0.5 röd chili, tunt strimlad
  • 2 salladslökar, tunt strimlade
  • 0.5 kruka färsk koriander, grovt skuren
  • 1 lime, finrivet skal

Mango med mozzarella, chili, lime och koriander

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Mango och mozzarella, en grymt god kombo!

Tillagningstid: 10 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala mangon med kniv eller potatisskalare. Skär fruktköttet i bitar. Bryt mozzarellan i lika stora bitar.
  2. Fördela på serveringsfat eller portionstallrikar. Ringla över olja, salta och peppra. Strö över salladslök, chili och koriander. Riv ev över limeskal (det gröna) och servera direkt.

Tips

Det är viktigt att mangon är riktigt mogen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spett med melon, skinka, taleggio och basilika

(11)

Melonsallad med halloumi

(14)

Äppel- och mozzarellacaprese

(1)

Västerbottencrème

(0)

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

(17)

Smördegspizza med mango och apelsin

(2)

Kryddigt parmesansmör till lutfisk

(1)

Varma fikon med mascarponecrème

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies