Mandelpannkaka med kvarg

Betyg (1-5):
3.75 (8 betyg)

Mättande och god ugnspannkaka med härlig vitkålssallad med lingon.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 13 st
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 4 dl mjölk
  • 250 g kvarg
  • 4 ägg
  • 2 msk smör
  • Vitkålssallad:
  • 200 g strimlad vitkål
  • 1 strimlad röd paprika
  • 1 dl lingon
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk timjan
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Mät upp vetemjöl, mandelmjöl och salt i en bunke. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en klimpfri smet.
  2. Vispa i resten av mjölken, kvarg och ägg. Smörj en ugnssäker form, 25 x 35 cm.
  3. Häll i smeten och grädda mitt i ugnen 25 –30 min.

Vitkålssallad

  1. Blanda ingredienserna till salladen i en bunke. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Veronica

2015-07-22

Gjorde som fika, mosade bananer och hallon till. Supergott!

Marie

2014-12-07

God även som middagsrätt! Salladen till är en vinnare.

anette

2014-03-01

Jätte god, jag tog i lite hackad mandel och serverade med jordgubbssylt.

Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Paolos hemgjorda gnocchi - Coop

(5)

Färskostpaj med nässlor - Coop

(3)

Vegetariska julköttbullar med stekt grönkål - Coop

(26)

Panpizza - Coop

(2)

Empanadas - Coop

(20)
13 st
  • Ingredienser 13 st
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 4 dl mjölk
  • 250 g kvarg
  • 4 ägg
  • 2 msk smör
  • Vitkålssallad:
  • 200 g strimlad vitkål
  • 1 strimlad röd paprika
  • 1 dl lingon
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk timjan
  • svartpeppar

Mandelpannkaka med kvarg

Betyg (1-5):
3.75 (8 betyg)

Mättande och god ugnspannkaka med härlig vitkålssallad med lingon.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mät upp vetemjöl, mandelmjöl och salt i en bunke. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en klimpfri smet.
  2. Vispa i resten av mjölken, kvarg och ägg. Smörj en ugnssäker form, 25 x 35 cm.
  3. Häll i smeten och grädda mitt i ugnen 25 –30 min.

Vitkålssallad

  1. Blanda ingredienserna till salladen i en bunke. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Veronica

2015-07-22

Gjorde som fika, mosade bananer och hallon till. Supergott!

Marie

2014-12-07

God även som middagsrätt! Salladen till är en vinnare.

anette

2014-03-01

Jätte god, jag tog i lite hackad mandel och serverade med jordgubbssylt.

Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Paolos hemgjorda gnocchi - Coop

(5)

Färskostpaj med nässlor - Coop

(3)

Vegetariska julköttbullar med stekt grönkål - Coop

(26)

Panpizza - Coop

(2)

Empanadas - Coop

(20)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies