Lövbiffspaket med örtpotatis

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Paketen är fyllda med en röra av fetaost, oliver och vitlök, köttet tar åt sig mycket smak och serveras sedan med en vacker sallad och ungsbakade potatisar.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (19)
  • 600 g lövbiff
  • 10 potatisar
  • 1 msk rosmarin
  • 0.5 gurka
  • 3 tomater
  • 1 avokado
  • 150 g grekiska oliver
  • 200 g fetaost
  • 200 g urkärnade svarta oliver
  • 0.5 dl färsk persilja
  • 0.5 tsk timjan
  • 1 msk smör
  • 0.5 dl vatten
  • 3 msk soja
  • Dressing:
  • 0.5 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 lime
  • 1 dl olivolja
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt på ugnen. Skala potatisen, dela i halvor och lägg dem på ett galler. Pensla halvorna med olja och rosmarin. Sätt in dem i ugnen i ca 30 minuter.

Dressing:

  1. Finhacka rödlöken, pressa en vitlöksklyfta och rör ihop alla ingredienser till dressingen.
  2. Skär gurka, tomat och avokado i fina klyftor och lägg i grekiska oliver och blanda grönsakerna med dressingen. Mixa fetaost, oliver, persilja, vitlök och timjan i en matberedare.
  3. Lägg en klick röra på lövbiffen, vik ihop till ett paket och fäst med en tandpetare. Stek de fyllda paketen i smör ca 3 minuter på varje sida. Lägg paketen på värmda tallrikar. Koka ur stekpannan med 0,5 dl vatten och soja. Låt det koka till en sky och sila den över lövbiffspaketen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Bowl med sashimilax

(4)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Rostad blomkål med brynt citronsmör, kavringsmul och granatäpple

(4)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Fish tacos deluxe

(32)
19 st
  • Ingredienser (19)
  • 600 g lövbiff
  • 10 potatisar
  • 1 msk rosmarin
  • 0.5 gurka
  • 3 tomater
  • 1 avokado
  • 150 g grekiska oliver
  • 200 g fetaost
  • 200 g urkärnade svarta oliver
  • 0.5 dl färsk persilja
  • 0.5 tsk timjan
  • 1 msk smör
  • 0.5 dl vatten
  • 3 msk soja
  • Dressing:
  • 0.5 rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0.5 lime
  • 1 dl olivolja
  • 1 krm svartpeppar

Lövbiffspaket med örtpotatis

Betyg (1-5):
4.5 (2 betyg)

Paketen är fyllda med en röra av fetaost, oliver och vitlök, köttet tar åt sig mycket smak och serveras sedan med en vacker sallad och ungsbakade potatisar.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt på ugnen. Skala potatisen, dela i halvor och lägg dem på ett galler. Pensla halvorna med olja och rosmarin. Sätt in dem i ugnen i ca 30 minuter.

Dressing:

  1. Finhacka rödlöken, pressa en vitlöksklyfta och rör ihop alla ingredienser till dressingen.
  2. Skär gurka, tomat och avokado i fina klyftor och lägg i grekiska oliver och blanda grönsakerna med dressingen. Mixa fetaost, oliver, persilja, vitlök och timjan i en matberedare.
  3. Lägg en klick röra på lövbiffen, vik ihop till ett paket och fäst med en tandpetare. Stek de fyllda paketen i smör ca 3 minuter på varje sida. Lägg paketen på värmda tallrikar. Koka ur stekpannan med 0,5 dl vatten och soja. Låt det koka till en sky och sila den över lövbiffspaketen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Bowl med sashimilax

(4)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Rostad blomkål med brynt citronsmör, kavringsmul och granatäpple

(4)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(9)

Fish tacos deluxe

(32)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies