Lövbiffsgryta

Betyg (1-5):
3.67 (39 betyg)

Biffgryta ,en perfekt snabblagad vardagsmiddag med lövbiff, grädde och dijonsenap. Gillas av hela familjen.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 500 g lövbiff
  • 2 msk smör, till stekning
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 3 dl grädde
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 msk japansk soja
  • Till servering
  • sockerärter eller haricot verts
  • ris eller potatis

Gör så här

  1. Strimla köttet tunt och hetta upp en stekpanna. Klicka i smör och lägg i hälften av köttet. Stek på hög värme under omrörning. Salta och peppra.
  2. Flytta över köttet på en tallrik när det fått stekyta. Stek resten av köttet. Stek lök och vitlök tills löken är mjuk. Häll tillbaka allt kött. Häll i grädde, senap och soja. Låt småputtra några minuter.
  3. Lägg bönorna i saltat kokande vatten och låt koka ca 2 min. Servera grytan med ris eller potatis samt bönorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Karibisk köttgryta

(12)

Rostbiff med currypotatissallad

(8)

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

(75)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

Gremolatastekt biff

(1)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Kött- och grönsakssoppa

(32)

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g lövbiff
  • 2 msk smör, till stekning
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 3 dl grädde
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 msk japansk soja
  • Till servering
  • sockerärter eller haricot verts
  • ris eller potatis

Lövbiffsgryta

Betyg (1-5):
3.67 (39 betyg)

Biffgryta ,en perfekt snabblagad vardagsmiddag med lövbiff, grädde och dijonsenap. Gillas av hela familjen.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Strimla köttet tunt och hetta upp en stekpanna. Klicka i smör och lägg i hälften av köttet. Stek på hög värme under omrörning. Salta och peppra.
  2. Flytta över köttet på en tallrik när det fått stekyta. Stek resten av köttet. Stek lök och vitlök tills löken är mjuk. Häll tillbaka allt kött. Häll i grädde, senap och soja. Låt småputtra några minuter.
  3. Lägg bönorna i saltat kokande vatten och låt koka ca 2 min. Servera grytan med ris eller potatis samt bönorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Karibisk köttgryta

(12)

Rostbiff med currypotatissallad

(8)

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

(75)

Oxfilé med tartarsallad

(0)

Gremolatastekt biff

(1)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Kött- och grönsakssoppa

(32)

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies