Lövbiff med ägg och pepparrot

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Lövbiff med rå äggula och färskriven pepparrot, serveras med ett härligt palsternacksmos.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 1 msk olivolja
  • 2 tomater, delade
  • 1 msk smör
  • 600 g lövbiff
  • 2 krm svartpeppar
  • 50 g färsk pepparrot, finriven
  • 4 äggulor
  • Mos
  • 500 g potatis
  • 500 g palsternacka
  • 2 msk smör
  • 2 dl mjölk

Gör så här

  1. Mos: Skala och skär potatis och palsternacka i mindre bitar. Koka i saltat vatten. Krossa med potatisstomp eller ballongvisp och tillsätt smör och mjölk. Rör kraftigt till ett fluffigt mos och smaka av med salt.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek tomaterna ca 2 min per sida. Lägg upp på ett fat och krydda med salt och peppar.
  3. Klicka i smör i stekpannan och stek lövbiffarna hastigt, ca 30 sek per sida. Salta och peppra.
  4. Servera köttet med riven pepparrot och rå äggula tillsammans med moset och de stekta tomaterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sparris- och skinkomelett - Coop

(8)

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor - Coop

(4)

Äggakaka med fläsk och rårörda lingon - Coop

(7)

Butternutpumpa med sidfläsk, risoni och stekt ägg - Coop

(7)

Omelett med skinka och broccoli - Coop

(45)

Brunchplåt - Coop

(33)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(1)

Skink- och ostpaj - Coop

(5)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 1 msk olivolja
  • 2 tomater, delade
  • 1 msk smör
  • 600 g lövbiff
  • 2 krm svartpeppar
  • 50 g färsk pepparrot, finriven
  • 4 äggulor
  • Mos
  • 500 g potatis
  • 500 g palsternacka
  • 2 msk smör
  • 2 dl mjölk

Lövbiff med ägg och pepparrot

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Lövbiff med rå äggula och färskriven pepparrot, serveras med ett härligt palsternacksmos.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mos: Skala och skär potatis och palsternacka i mindre bitar. Koka i saltat vatten. Krossa med potatisstomp eller ballongvisp och tillsätt smör och mjölk. Rör kraftigt till ett fluffigt mos och smaka av med salt.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och stek tomaterna ca 2 min per sida. Lägg upp på ett fat och krydda med salt och peppar.
  3. Klicka i smör i stekpannan och stek lövbiffarna hastigt, ca 30 sek per sida. Salta och peppra.
  4. Servera köttet med riven pepparrot och rå äggula tillsammans med moset och de stekta tomaterna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sparris- och skinkomelett - Coop

(8)

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor - Coop

(4)

Äggakaka med fläsk och rårörda lingon - Coop

(7)

Butternutpumpa med sidfläsk, risoni och stekt ägg - Coop

(7)

Omelett med skinka och broccoli - Coop

(45)

Brunchplåt - Coop

(33)

Ugnspannkaka med morot och bacon - Coop

(1)

Skink- och ostpaj - Coop

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies