För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Lövbiff i pitabröd med vitlökssås

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

Som en blandning mellan burgare och kebab i bröd. Mums!

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 skivor lövbiff
  • 1 msk smör
  • salt och peppar
  • 2 pitabröd
  • 1 skivad tomat
  • 3 dl strimlad isbergssallad
  • Vitlökssås:
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 turkisk yoghurt (10%)
  • 1 liten pressad vitlöksklyfta

Gör så här

  1. Vitlökssås: Blanda ihop majonnäs, yoghurt och vitlök.
  2. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör. Lägg i lövbiffarna och stek 1 minut på varje sida. Krydda med salt och peppar.
  3. Värm eventuellt pitabröden i mikron enligt anvisningen på förpackningen
  4. Fyll bröden med tomat, sallad, lövbiff och vitlökssås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(10)

Japanskt långkok med nudlar

(43)

Koreanska revbensspjäll

(4)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Köttgryta med körsbärstomater och sugar snaps

(16)

Baconlindad järpe med primörer

(16)

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

Rostade rotfrukter med kassler

(27)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 skivor lövbiff
  • 1 msk smör
  • salt och peppar
  • 2 pitabröd
  • 1 skivad tomat
  • 3 dl strimlad isbergssallad
  • Vitlökssås:
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 turkisk yoghurt (10%)
  • 1 liten pressad vitlöksklyfta

Lövbiff i pitabröd med vitlökssås

Betyg (1-5):
4 (4 betyg)

Som en blandning mellan burgare och kebab i bröd. Mums!

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vitlökssås: Blanda ihop majonnäs, yoghurt och vitlök.
  2. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör. Lägg i lövbiffarna och stek 1 minut på varje sida. Krydda med salt och peppar.
  3. Värm eventuellt pitabröden i mikron enligt anvisningen på förpackningen
  4. Fyll bröden med tomat, sallad, lövbiff och vitlökssås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

(10)

Japanskt långkok med nudlar

(43)

Koreanska revbensspjäll

(4)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Köttgryta med körsbärstomater och sugar snaps

(16)

Baconlindad järpe med primörer

(16)

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

Rostade rotfrukter med kassler

(27)