Lövbiff i pitabröd med vitlökssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (4 betyg)

Som en blandning mellan burgare och kebab i bröd. Mums!

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 skivor lövbiff
  • 1 msk smör
  • salt och peppar
  • 2 pitabröd
  • 1 skivad tomat
  • 3 dl strimlad isbergssallad
  • Vitlökssås:
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 turkisk yoghurt (10%)
  • 1 liten pressad vitlöksklyfta

Gör så här

  1. Vitlökssås: Blanda ihop majonnäs, yoghurt och vitlök.
  2. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör. Lägg i lövbiffarna och stek 1 minut på varje sida. Krydda med salt och peppar.
  3. Värm eventuellt pitabröden i mikron enligt anvisningen på förpackningen
  4. Fyll bröden med tomat, sallad, lövbiff och vitlökssås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostade rotfrukter med kassler

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Köttfärspaté

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Burgare med röd slaw och stekt bröd

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Karibisk köttgryta

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Köttgryta med körsbärstomater och sugar snaps

Betyg
Betyg
(17)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 skivor lövbiff
  • 1 msk smör
  • salt och peppar
  • 2 pitabröd
  • 1 skivad tomat
  • 3 dl strimlad isbergssallad
  • Vitlökssås:
  • 0.5 dl majonnäs
  • 0.5 turkisk yoghurt (10%)
  • 1 liten pressad vitlöksklyfta

Lövbiff i pitabröd med vitlökssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (4 betyg)

Som en blandning mellan burgare och kebab i bröd. Mums!

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Vitlökssås: Blanda ihop majonnäs, yoghurt och vitlök.
  2. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör. Lägg i lövbiffarna och stek 1 minut på varje sida. Krydda med salt och peppar.
  3. Värm eventuellt pitabröden i mikron enligt anvisningen på förpackningen
  4. Fyll bröden med tomat, sallad, lövbiff och vitlökssås.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rostade rotfrukter med kassler

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Köttfärspaté

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Matig sallad med grillad biff och thaidressing

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Burgare med röd slaw och stekt bröd

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Karibisk köttgryta

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Köttgryta med körsbärstomater och sugar snaps

Betyg
Betyg
(17)