Löjromsröra

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Lätt att göra och god att äta är färskoströran med smak av rom, rödlök och gräslök.

Tillagningstid: 5 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 dl hackad gräslök
  • 80 g löjrom eller annan rom

Gör så här

  1. Blanda philadelphiaost och crème fraiche och lägg i en skål. Lägg på rödlök, gräslök och rom. Servera till bröd, som förrätt eller som tillbehör till kräftorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Marinmarinerad lax

(6)

Limeströmming

(0)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

(3)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(0)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 200 g philadelphiaost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 dl hackad gräslök
  • 80 g löjrom eller annan rom

Löjromsröra

Betyg (1-5):
5 (2 betyg)

Lätt att göra och god att äta är färskoströran med smak av rom, rödlök och gräslök.

Tillagningstid: 5 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda philadelphiaost och crème fraiche och lägg i en skål. Lägg på rödlök, gräslök och rom. Servera till bröd, som förrätt eller som tillbehör till kräftorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Marinmarinerad lax

(6)

Limeströmming

(0)

Laxsashimi med sesamfrön

(24)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Snabbgravad sashimi med senapsmajonnäs

(3)

Minilaxtartar på mörkt pumpernickel

(0)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies