
Löjromsdipp
Betyg (1-5):
En krämig dipp med löjrom, gräddfil och majonnäs. Perfekt att servera till plockmat och tilltugg.
Tillagningstid: 15 min
10 förrättsportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 3 dl gräddfil
- 1 dl majonnäs
- 50 g löjrom
- 1 liten vitlöksklyfta
- 1 krm vitpeppar
- salt
Gör så här
- Rör ihop gräddfil, majonnäs, löjrom och riven vitlök. Smaka av med salt och peppar.
Liknande recept
Löjromsdipp
Betyg (1-5):
En krämig dipp med löjrom, gräddfil och majonnäs. Perfekt att servera till plockmat och tilltugg.
Tillagningstid: 15 min
10 förrättsportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Rör ihop gräddfil, majonnäs, löjrom och riven vitlök. Smaka av med salt och peppar.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!