Ljummen pasta med marinerad ost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
1 (5 betyg)

Fyllda pastaknyten med marinerad ost är både lättlagat gott.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g tortellini ost
  • 500 g cocktailtomater
  • 150 g marinerad salladsost
  • 0.5 kruka basilika
  • 1 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Lägg ner tomaterna de sista 30 sek i pastavattnet.
  3. Häll av pastan i ett durkslag och skölj hastigt av med kallt vatten.
  4. Blanda pastan med den marinerade osten och lite av oljan från osten.
  5. Vänd ner basilikabladen och toppa med svartpeppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Färskostfyllda kycklingrullar i tomatsås med risoni

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Fylld pasta med tomat- och fetaostsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Pasta med spenat, valnötter och fetaost

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Rörpasta med mozzarella, tomater och oliver

Betyg
Betyg
(126)
Spara recept

Frikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Bönpasta med ärtpesto, smulad feta och rostade pumpakärnor

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Helstekt oxfilé med spenat- och chèvrelasagne

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Ädelostpasta med skinka och päron

Betyg
Betyg
(2)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 500 g tortellini ost
  • 500 g cocktailtomater
  • 150 g marinerad salladsost
  • 0.5 kruka basilika
  • 1 tsk svartpeppar

Ljummen pasta med marinerad ost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
1 (5 betyg)

Fyllda pastaknyten med marinerad ost är både lättlagat gott.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Lägg ner tomaterna de sista 30 sek i pastavattnet.
  3. Häll av pastan i ett durkslag och skölj hastigt av med kallt vatten.
  4. Blanda pastan med den marinerade osten och lite av oljan från osten.
  5. Vänd ner basilikabladen och toppa med svartpeppar

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Färskostfyllda kycklingrullar i tomatsås med risoni

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Fylld pasta med tomat- och fetaostsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Pasta med spenat, valnötter och fetaost

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Rörpasta med mozzarella, tomater och oliver

Betyg
Betyg
(126)
Spara recept

Frikadeller i tomatsås

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Bönpasta med ärtpesto, smulad feta och rostade pumpakärnor

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Helstekt oxfilé med spenat- och chèvrelasagne

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Ädelostpasta med skinka och päron

Betyg
Betyg
(2)