Ljummen höstsallad

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 300 g skivade skogschampinjoner
  • 1.5 msk smör
  • 1 msk portvin
  • nymald peppar
  • 75 g babyspenat
  • 100 g förvällda haricots verts
  • salt
  • Lingondressing:
  • 250 g riven broccoli (använd bara topparna)
  • 1 dl lingon
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 0.5 krm peppar
  • 0.5 krm salt
  • Topping:
  • 100 g hyvlad parmesan

Gör så här

  1. Stek skogschampinjonerna i smör. Smaksätt dem med portvin, salt och svartpeppar. Skölj spenaten och blanda med haricots verts.

Lingondressing

  1. Blanda alla ingredienser till lingondressingen och smaka av med salt och peppar.
  2. Servera skogschampinjonerna på salladsbädden med bitar av hyvlad parmesan toppad med den mustiga lingondressingen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt fläskfilé med höstsvamp och smålökar

(8)

Öppen svampomelett

(6)

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

(6)

Caesarsallad - grundrecept

(33)

Västerbottensomelett med kantareller

(20)

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

(32)

Portabelloburgare med karamelliserad lök

(2)

Pizza med Karljohansvamp och valnötter

(29)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 300 g skivade skogschampinjoner
  • 1.5 msk smör
  • 1 msk portvin
  • nymald peppar
  • 75 g babyspenat
  • 100 g förvällda haricots verts
  • salt
  • Lingondressing:
  • 250 g riven broccoli (använd bara topparna)
  • 1 dl lingon
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 0.5 krm peppar
  • 0.5 krm salt
  • Topping:
  • 100 g hyvlad parmesan

Ljummen höstsallad

Betyg (1-5):
3 (2 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek skogschampinjonerna i smör. Smaksätt dem med portvin, salt och svartpeppar. Skölj spenaten och blanda med haricots verts.

Lingondressing

  1. Blanda alla ingredienser till lingondressingen och smaka av med salt och peppar.
  2. Servera skogschampinjonerna på salladsbädden med bitar av hyvlad parmesan toppad med den mustiga lingondressingen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Helstekt fläskfilé med höstsvamp och smålökar

(8)

Öppen svampomelett

(6)

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

(6)

Caesarsallad - grundrecept

(33)

Västerbottensomelett med kantareller

(20)

Vildsvinsfärsrulle med kantarellfyllning

(32)

Portabelloburgare med karamelliserad lök

(2)

Pizza med Karljohansvamp och valnötter

(29)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies