Linssallad med chorizo

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (8 betyg)

En smakrik och somrig sallad med gröna linser, korv, ärter, persilja och smulad lagrad ost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl torkade gröna linser
  • 0.5 dl solroskärnor
  • 300 g chorizo
  • 150 g lagrad ost
  • 200 g frysta gröna ärtor, tinade
  • 30 g färsk persilja, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka linserna enligt anvisningen på förpackningen. Kyl sedan linserna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Rosta solroskärnorna i torr stekpanna till fin färg. Skär korven i tunna slantar och stek dem knapriga.
  3. Riv eller smula osten.
  4. Blanda ihop linserna med korv, ost, ärter, persilja och olja.
  5. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Toppa med solroskärnorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tagliatelle med musslor och bacon

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(151)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(68)
Spara recept

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

Betyg
Betyg
(86)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 dl torkade gröna linser
  • 0.5 dl solroskärnor
  • 300 g chorizo
  • 150 g lagrad ost
  • 200 g frysta gröna ärtor, tinade
  • 30 g färsk persilja, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Linssallad med chorizo

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (8 betyg)

En smakrik och somrig sallad med gröna linser, korv, ärter, persilja och smulad lagrad ost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka linserna enligt anvisningen på förpackningen. Kyl sedan linserna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Rosta solroskärnorna i torr stekpanna till fin färg. Skär korven i tunna slantar och stek dem knapriga.
  3. Riv eller smula osten.
  4. Blanda ihop linserna med korv, ost, ärter, persilja och olja.
  5. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Toppa med solroskärnorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tagliatelle med musslor och bacon

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

Betyg
Betyg
(151)
Spara recept

Lökpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

Betyg
Betyg
(54)
Spara recept

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

Betyg
Betyg
(89)
Spara recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

Betyg
Betyg
(68)
Spara recept

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

Betyg
Betyg
(86)