

Linssallad med chorizo
Betyg (1-5):
En smakrik och somrig sallad med gröna linser, korv, ärter, persilja och smulad lagrad ost.
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 3 dl torkade gröna linser
- 0.5 dl solroskärnor
- 300 g chorizo
- 150 g lagrad ost
- 200 g frysta gröna ärtor, tinade
- 30 g färsk persilja, finhackad
- 1 msk olivolja
- 1 liten citron, pressad saft
- salt och svartpeppar
Gör så här
- Koka linserna enligt anvisningen på förpackningen. Kyl sedan linserna i kallt vatten och låt rinna av.
- Rosta solroskärnorna i torr stekpanna till fin färg. Skär korven i tunna slantar och stek dem knapriga.
- Riv eller smula osten.
- Blanda ihop linserna med korv, ost, ärter, persilja och olja.
- Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Toppa med solroskärnorna.
Linssallad med chorizo
Betyg (1-5):
En smakrik och somrig sallad med gröna linser, korv, ärter, persilja och smulad lagrad ost.
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka linserna enligt anvisningen på förpackningen. Kyl sedan linserna i kallt vatten och låt rinna av.
- Rosta solroskärnorna i torr stekpanna till fin färg. Skär korven i tunna slantar och stek dem knapriga.
- Riv eller smula osten.
- Blanda ihop linserna med korv, ost, ärter, persilja och olja.
- Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Toppa med solroskärnorna.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!