För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Linssallad med chorizo

Betyg (1-5):
3 (3 betyg)

En smakrik och somrig sallad med gröna linser, korv, ärter, persilja och smulad lagrad ost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl torkade gröna linser
  • 0.5 dl solroskärnor
  • 300 g chorizo
  • 150 g lagrad ost
  • 200 g frysta gröna ärtor, tinade
  • 30 g färsk persilja, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka linserna enligt anvisningen på förpackningen. Kyl linserna i kallt vatten och låt rinna av. Rosta solroskärnorna i torr stekpanna till fin färg. Skär korven i tunna slantar och stek dem knapriga. Riv eller smula osten. Blanda ihop linserna med korv, ost, ärter, persilja och olja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Toppa med solroskärnorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lökpaj med smördeg

(43)

Tagliatelle med musslor och bacon

(32)

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

(75)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(44)

Kycklingbollar med dill och citron

(77)

Moussakagratäng

(79)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(74)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(133)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 dl torkade gröna linser
  • 0.5 dl solroskärnor
  • 300 g chorizo
  • 150 g lagrad ost
  • 200 g frysta gröna ärtor, tinade
  • 30 g färsk persilja, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Linssallad med chorizo

Betyg (1-5):
3 (3 betyg)

En smakrik och somrig sallad med gröna linser, korv, ärter, persilja och smulad lagrad ost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka linserna enligt anvisningen på förpackningen. Kyl linserna i kallt vatten och låt rinna av. Rosta solroskärnorna i torr stekpanna till fin färg. Skär korven i tunna slantar och stek dem knapriga. Riv eller smula osten. Blanda ihop linserna med korv, ost, ärter, persilja och olja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Toppa med solroskärnorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lökpaj med smördeg

(43)

Tagliatelle med musslor och bacon

(32)

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

(75)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(44)

Kycklingbollar med dill och citron

(77)

Moussakagratäng

(79)

Lotta Lundgren - Ramen med fläskkarré och svamp

(74)

Lotta Lundgren - Laxpudding med fänkål och citron

(133)