Linssallad med chorizo

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (8 betyg)

En smakrik och somrig sallad med gröna linser, korv, ärter, persilja och smulad lagrad ost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl torkade gröna linser
  • 0.5 dl solroskärnor
  • 300 g chorizo
  • 150 g lagrad ost
  • 200 g frysta gröna ärtor, tinade
  • 30 g färsk persilja, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka linserna enligt anvisningen på förpackningen. Kyl sedan linserna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Rosta solroskärnorna i torr stekpanna till fin färg. Skär korven i tunna slantar och stek dem knapriga.
  3. Riv eller smula osten.
  4. Blanda ihop linserna med korv, ost, ärter, persilja och olja.
  5. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Toppa med solroskärnorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vegolasagne med cottage cheese och spenat

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Fish and chips

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Auberginepiccata med tomatsås och couscous

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Lotta Lundgren - Pho med fläskfrikadeller & ris

Betyg
Betyg
(95)
Spara recept

Kålfritters med bönsalsa

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Rostade rotsaker med spenatpesto och pocherat ägg

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Lotta Lundgren - Kyckling med blomkål och brända druvor

Betyg
Betyg
(45)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 dl torkade gröna linser
  • 0.5 dl solroskärnor
  • 300 g chorizo
  • 150 g lagrad ost
  • 200 g frysta gröna ärtor, tinade
  • 30 g färsk persilja, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 liten citron, pressad saft
  • salt och svartpeppar

Linssallad med chorizo

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.62 (8 betyg)

En smakrik och somrig sallad med gröna linser, korv, ärter, persilja och smulad lagrad ost.

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka linserna enligt anvisningen på förpackningen. Kyl sedan linserna i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Rosta solroskärnorna i torr stekpanna till fin färg. Skär korven i tunna slantar och stek dem knapriga.
  3. Riv eller smula osten.
  4. Blanda ihop linserna med korv, ost, ärter, persilja och olja.
  5. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Toppa med solroskärnorna.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vegolasagne med cottage cheese och spenat

Betyg
Betyg
(71)
Spara recept

Fish and chips

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Auberginepiccata med tomatsås och couscous

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Lotta Lundgren - Pho med fläskfrikadeller & ris

Betyg
Betyg
(95)
Spara recept

Kålfritters med bönsalsa

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Spagetti med tomatsås och vitlöksfräst svamp

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Rostade rotsaker med spenatpesto och pocherat ägg

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Lotta Lundgren - Kyckling med blomkål och brända druvor

Betyg
Betyg
(45)