Libapizza med tomater och fetaost

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En pizza gjord på libabröd med het sriracha, fetaost och tomater. Recept av Maria Zihammou.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 4 libabröd (libanesiskt tunnbröd)
  • 0.5 dl srirachasås
  • 200 g lagrad ost, riven
  • 5 tomater, tunt skivade
  • 1 dl urkärnade svarta oliver
  • 150 g fetaost
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt och svartpeppar
  • rucola

Gör så här

  1. Lägg en pizzasten på grillgallret över het glöd. Låt stenen bli het. Bred ut srirachasås på bröden och strö över osten.
  2. Lägg på tomatskivor och oliver och smula över fetaost (oliver och feta kan även läggas på efteråt). Grilla under lock ett par minuter, tills osten smält och pizzan är krispig.
  3. Ringla över olja, salta och peppra pizzorna. Toppa med rucola och servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Vegopiroger - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 4 libabröd (libanesiskt tunnbröd)
  • 0.5 dl srirachasås
  • 200 g lagrad ost, riven
  • 5 tomater, tunt skivade
  • 1 dl urkärnade svarta oliver
  • 150 g fetaost
  • 2 msk olivolja
  • flingsalt och svartpeppar
  • rucola

Libapizza med tomater och fetaost

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

En pizza gjord på libabröd med het sriracha, fetaost och tomater. Recept av Maria Zihammou.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg en pizzasten på grillgallret över het glöd. Låt stenen bli het. Bred ut srirachasås på bröden och strö över osten.
  2. Lägg på tomatskivor och oliver och smula över fetaost (oliver och feta kan även läggas på efteråt). Grilla under lock ett par minuter, tills osten smält och pizzan är krispig.
  3. Ringla över olja, salta och peppra pizzorna. Toppa med rucola och servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Krämig wasabisill - Coop

(6)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Vegopiroger - Coop

(8)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies