Laxromsrulle med västerbottensost

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Smakrika tillltugg med krämig fyllning som passar utmärkt till drinken för maten.

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl riven västerbottensost
  • 2 tsk grovstött kummin
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 3 msk finskuren gräslök
  • 0.5 st finhackad rödlök
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 st avlånga mjuka tunnbröd
  • 1 dl lax- eller löjrom efter tillgång och smak
  • 3 msk gräslök

Gör så här

  1. Hacka äggen och blanda med ost, kummin, crème fraiche, gräs- och rödlök i en bunke.Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fyllningen på tunnbröd och rulla ihop. Rulla in i plastfolie och låt ligga kallt minst ett par timmar. Skär i tjocka skivor och garnera med rom och gräslök.
  2. Garnera strax före servering.

Tips

Laxrullarna kan med fördel göras dagen innan eller frysas in.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Vegopiroger - Coop

(8)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl riven västerbottensost
  • 2 tsk grovstött kummin
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 3 msk finskuren gräslök
  • 0.5 st finhackad rödlök
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 st avlånga mjuka tunnbröd
  • 1 dl lax- eller löjrom efter tillgång och smak
  • 3 msk gräslök

Laxromsrulle med västerbottensost

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Smakrika tillltugg med krämig fyllning som passar utmärkt till drinken för maten.

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka äggen och blanda med ost, kummin, crème fraiche, gräs- och rödlök i en bunke.Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fyllningen på tunnbröd och rulla ihop. Rulla in i plastfolie och låt ligga kallt minst ett par timmar. Skär i tjocka skivor och garnera med rom och gräslök.
  2. Garnera strax före servering.

Tips

Laxrullarna kan med fördel göras dagen innan eller frysas in.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Vegopiroger - Coop

(8)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås - Coop

(2)

Kallmarinerad fläskytterfilé med kronärtskocksröra - Coop

(23)

Rödbetskorgar med ostkräm - Coop

(0)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Sliders med halloumi och BBQ-sås - Coop

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies