För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Laxromsrulle med västerbottensost

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Smakrika tillltugg med krämig fyllning som passar utmärkt till drinken för maten.

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl riven västerbottensost
  • 2 tsk grovstött kummin
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 3 msk finskuren gräslök
  • 0.5 st finhackad rödlök
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 st avlånga mjuka tunnbröd
  • 1 dl lax- eller löjrom efter tillgång och smak
  • 3 msk gräslök

Gör så här

  1. Hacka äggen och blanda med ost, kummin, crème fraiche, gräs- och rödlök i en bunke.Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fyllningen på tunnbröd och rulla ihop. Rulla in i plastfolie och låt ligga kallt minst ett par timmar. Skär i tjocka skivor och garnera med rom och gräslök.
  2. Garnera strax före servering.

Tips

Laxrullarna kan med fördel göras dagen innan eller frysas in.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

(0)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Limeströmming

(0)

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Krämig citrongrässill

(1)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(28)

Stompad jansson

(6)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 0.5 dl riven västerbottensost
  • 2 tsk grovstött kummin
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 3 msk finskuren gräslök
  • 0.5 st finhackad rödlök
  • 1 krm peppar (eller efter smak)
  • 2 st avlånga mjuka tunnbröd
  • 1 dl lax- eller löjrom efter tillgång och smak
  • 3 msk gräslök

Laxromsrulle med västerbottensost

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Smakrika tillltugg med krämig fyllning som passar utmärkt till drinken för maten.

Tillagningstid: 2 timmar 30 minuter
12 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka äggen och blanda med ost, kummin, crème fraiche, gräs- och rödlök i en bunke.Smaka av med salt och peppar. Lägg ut fyllningen på tunnbröd och rulla ihop. Rulla in i plastfolie och låt ligga kallt minst ett par timmar. Skär i tjocka skivor och garnera med rom och gräslök.
  2. Garnera strax före servering.

Tips

Laxrullarna kan med fördel göras dagen innan eller frysas in.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Sesammarinerad lax med vattenkrasse

(0)

Ansjovisröra med brynt smör

(0)

Pankopanerade bläckfiskringar

(2)

Limeströmming

(0)

Filodegsknyten med västerbottensost

(1)

Krämig citrongrässill

(1)

Parmesansnäckor med räkor och lax

(28)

Stompad jansson

(6)