För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Laxcarpaccio på brännvinsgravad lax

Betyg (1-5):
3 (6 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g gravad lax
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 100 g hyvlad eller grovriven västerbottensost
  • 1 dl rostade pinjenötter
  • 50 g rucola
  • 2 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Skiva den gravade laxen i lövtunna skivor. Fördela på tallrikar. Pressa över citron och garnera med västerbottensost, pinjenötter och rucola. Mal peppar över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Västerbottenspaj med rullströmming

(0)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Krämig citrongrässill

(1)

Laxbakelse

(69)

Lenas medelhavssill

(1)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Äpple- och pepparrotssill

(117)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 400 g gravad lax
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 100 g hyvlad eller grovriven västerbottensost
  • 1 dl rostade pinjenötter
  • 50 g rucola
  • 2 krm nymalen svartpeppar

Laxcarpaccio på brännvinsgravad lax

Betyg (1-5):
3 (6 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skiva den gravade laxen i lövtunna skivor. Fördela på tallrikar. Pressa över citron och garnera med västerbottensost, pinjenötter och rucola. Mal peppar över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Västerbottenspaj med rullströmming

(0)

Deviled eggs – kryddade ägg

(8)

Krämig citrongrässill

(1)

Laxbakelse

(69)

Lenas medelhavssill

(1)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Krämig koriander- och chilisill

(4)

Äpple- och pepparrotssill

(117)