Laxcarpaccio på brännvinsgravad lax

Betyg (1-5):
3 (6 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 400 g gravad lax
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 100 g hyvlad eller grovriven västerbottensost
  • 1 dl rostade pinjenötter
  • 50 g rucola
  • 2 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Skiva den gravade laxen i lövtunna skivor. Fördela på tallrikar. Pressa över citron och garnera med västerbottensost, pinjenötter och rucola. Mal peppar över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Crostini med mozzarella och grillad paprika

(0)

Bowl med sashimilax

(4)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

apelsin- och rosmaringravad lax

(0)

Tårta med kallrökt lax

(6)

Sill med dijonsenap, dragon och timjan

(0)

Fish tacos deluxe

(32)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 400 g gravad lax
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 100 g hyvlad eller grovriven västerbottensost
  • 1 dl rostade pinjenötter
  • 50 g rucola
  • 2 krm nymalen svartpeppar

Laxcarpaccio på brännvinsgravad lax

Betyg (1-5):
3 (6 betyg)

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skiva den gravade laxen i lövtunna skivor. Fördela på tallrikar. Pressa över citron och garnera med västerbottensost, pinjenötter och rucola. Mal peppar över.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pumpafrövåfflor med ost- och laxröra

(1)

Crostini med mozzarella och grillad paprika

(0)

Bowl med sashimilax

(4)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

apelsin- och rosmaringravad lax

(0)

Tårta med kallrökt lax

(6)

Sill med dijonsenap, dragon och timjan

(0)

Fish tacos deluxe

(32)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies