Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Det behöver inte alltid vara så tillkrånglat. Med färdigköpta biffar behöver du bara röra ihop såsen och koka rödbetorna.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 400 g skalade rödbetor i klyftor
  • 480 g frysta laxbiffar med citron och dill
  • 1 msk smör
  • Örtkryddsyoghurt:
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl blandade hackade örter, t ex dragon, dill, timjan
  • 1 msk senap
  • 0.5 tsk flytande honung
  • 1 krm vitpeppar
  • 800 g potatis
  • 70 g rucola

Gör så här

  1. Rör ihop örtkryddsyoghurten och låt stå och dra medan resten tillagas.
  2. Koka rödbetsklyftorna i lättsaltat vatten tills de är nätt och jämnt mjuka. Stek biffarna i fettet enligt anvisning på påsen.

Servering

Servera biffarna, såsen och rödbetorna med nykokt potatis och rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax

(4)

Enkel tomatsoppa med grädde

(43)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Gulasch med bönor

(23)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(5)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 400 g skalade rödbetor i klyftor
  • 480 g frysta laxbiffar med citron och dill
  • 1 msk smör
  • Örtkryddsyoghurt:
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl blandade hackade örter, t ex dragon, dill, timjan
  • 1 msk senap
  • 0.5 tsk flytande honung
  • 1 krm vitpeppar
  • 800 g potatis
  • 70 g rucola

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Det behöver inte alltid vara så tillkrånglat. Med färdigköpta biffar behöver du bara röra ihop såsen och koka rödbetorna.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rör ihop örtkryddsyoghurten och låt stå och dra medan resten tillagas.
  2. Koka rödbetsklyftorna i lättsaltat vatten tills de är nätt och jämnt mjuka. Stek biffarna i fettet enligt anvisning på påsen.

Servering

Servera biffarna, såsen och rödbetorna med nykokt potatis och rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax

(4)

Enkel tomatsoppa med grädde

(43)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Gulasch med bönor

(23)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Falafel-bowl med tomat- och bulgursallad

(5)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies