För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Lax med mangosalsa

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Nudlar med lax och exotisk mangosalsa.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g risnudlar
  • 1 mango
  • 1 paprika, fintärnad
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 0.5 kruka koriander, hackad
  • 1 lime
  • 1 dl mango chutney
  • 1 msk olivolja
  • 500 g laxfilé

Gör så här

  1. Tillred nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda ihop mango, paprika, lök och koriander. Smaka av med finrivet skal och saft av en halv lime och salt.
  3. Vänd runt nudlarna med mango chutney och smaka av med resten av limesaften och salt. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxen ca 3 min per sida.

Servering

Hotta upp salsan med färsk chili och runda av med honung.

Tips

Föredrar barnen ris går det utmärkt till laxen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

Fisk med kvitten

(4)

Apelsin- och rosmarinbakad lax

(11)

Ugnsstekt laxfilé med frasigt citrontäcke

(31)

Fishtaco på lutfisk med guacamole och mangosalsa

(1)

Koljafilé i citronsås

(31)

Fisksoppa med apelsinsmak

(4)

Pulled lax med blomkålscouscous

(12)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 250 g risnudlar
  • 1 mango
  • 1 paprika, fintärnad
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 0.5 kruka koriander, hackad
  • 1 lime
  • 1 dl mango chutney
  • 1 msk olivolja
  • 500 g laxfilé

Lax med mangosalsa

Betyg (1-5):
3.33 (3 betyg)

Nudlar med lax och exotisk mangosalsa.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Tillred nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Blanda ihop mango, paprika, lök och koriander. Smaka av med finrivet skal och saft av en halv lime och salt.
  3. Vänd runt nudlarna med mango chutney och smaka av med resten av limesaften och salt. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxen ca 3 min per sida.

Servering

Hotta upp salsan med färsk chili och runda av med honung.

Tips

Föredrar barnen ris går det utmärkt till laxen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bräckt lax med spenat och mangosalsa

(7)

Fisk med kvitten

(4)

Apelsin- och rosmarinbakad lax

(11)

Ugnsstekt laxfilé med frasigt citrontäcke

(31)

Fishtaco på lutfisk med guacamole och mangosalsa

(1)

Koljafilé i citronsås

(31)

Fisksoppa med apelsinsmak

(4)

Pulled lax med blomkålscouscous

(12)