Lättrökta revben med surkålsslaw och rostad sötpotatis

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 800 g lättrökta revben (Coop Grill)
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk kinesisk soja
  • Surkålsslaw:
  • 240 g surkål
  • 200 g morötter, grovrivna
  • 1.5 dl majonnäs
  • 30 g färsk grönkål, rivna blad
  • 80 g torkade aprikoser, strimlade
  • Rostad sötpotatis:
  • 800 g sötpotatis
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skrubba och skär sötpotatisen i klyftor. Lägg på en ugnsplåt och ringla över olja och salta. Rosta mitt i ugnen ca 20 min.
  2. Blanda alla ingredienserna till surkålsslawn och smaka av med salt.
  3. Grilla köttet enligt anvisningen på förpackningen. Pensla med marinad enligt förslag på förpackningen eller sweet chili blandat med soja ett par gånger under slutet av grilltiden. Vänd flera gånger så att det inte bränns. Skär upp köttet längs med benen.
  4. Servera köttet med surkålsslaw och sötpotatisklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flamberad oxfilé med peppar, rödvinssås och potatiskaka

(52)

Färsbiffar med tomatsalsa och rotfruktsgratäng

(6)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Grillad flankstek med tomat- och olivsalsa

(2)

Lingonmarinerad fläskkarré

(7)

Rostbiff med currypotatissallad

(7)

Helstekt fläskfilé med pestopotatissallad

(6)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 800 g lättrökta revben (Coop Grill)
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk kinesisk soja
  • Surkålsslaw:
  • 240 g surkål
  • 200 g morötter, grovrivna
  • 1.5 dl majonnäs
  • 30 g färsk grönkål, rivna blad
  • 80 g torkade aprikoser, strimlade
  • Rostad sötpotatis:
  • 800 g sötpotatis
  • 1 msk olivolja

Lättrökta revben med surkålsslaw och rostad sötpotatis

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Skrubba och skär sötpotatisen i klyftor. Lägg på en ugnsplåt och ringla över olja och salta. Rosta mitt i ugnen ca 20 min.
  2. Blanda alla ingredienserna till surkålsslawn och smaka av med salt.
  3. Grilla köttet enligt anvisningen på förpackningen. Pensla med marinad enligt förslag på förpackningen eller sweet chili blandat med soja ett par gånger under slutet av grilltiden. Vänd flera gånger så att det inte bränns. Skär upp köttet längs med benen.
  4. Servera köttet med surkålsslaw och sötpotatisklyftor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flamberad oxfilé med peppar, rödvinssås och potatiskaka

(52)

Färsbiffar med tomatsalsa och rotfruktsgratäng

(6)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(1)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Grillad flankstek med tomat- och olivsalsa

(2)

Lingonmarinerad fläskkarré

(7)

Rostbiff med currypotatissallad

(7)

Helstekt fläskfilé med pestopotatissallad

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies