Lammkorv på plåt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Kryddig korv med medelhavsgrönsaker

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 paprika, i bitar
  • 1 zucchini, i bitar
  • 1 tomat, tärnad
  • 240 g vita bönor, avsköljda
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1 dl olivolja
  • 4 lammkorvar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela alla grönsaker i en ugnsform och vänd runt med vitlök, olivolja och salt. Rosta mitt i ugnen 20-25 min.
  2. Snitta korvarna och stek dem till fin stekyta och genomvarma.

Servering

Servera middagen med ett gott bröd att doppa i oljan från grönsakerna.

Tips

Servera gärna med färska örter.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Majs- och zucchiniplättar

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Belugalasagne

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Linsbolognese

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 1 paprika, i bitar
  • 1 zucchini, i bitar
  • 1 tomat, tärnad
  • 240 g vita bönor, avsköljda
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1 dl olivolja
  • 4 lammkorvar
  • 1 tsk salt

Lammkorv på plåt

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Kryddig korv med medelhavsgrönsaker

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela alla grönsaker i en ugnsform och vänd runt med vitlök, olivolja och salt. Rosta mitt i ugnen 20-25 min.
  2. Snitta korvarna och stek dem till fin stekyta och genomvarma.

Servering

Servera middagen med ett gott bröd att doppa i oljan från grönsakerna.

Tips

Servera gärna med färska örter.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Majs- och zucchiniplättar

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Belugalasagne

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Linsbolognese

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)