Lammfärsbullar med soltorkade tomater och rosmarin

Betyg (1-5):
2.32 (22 betyg)

Variera köttbullarna genom att byta ut köttfärsen mot lammfärs. Smaksatta med soltorkade tomater och färsk rosmarin blir de underbart goda.

Tillagningstid: 20 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 2 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 500 g lammfärs
  • 50 g hackade soltorkade tomater
  • 3 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 grovt riven gul lök
  • 2 ägg
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till stekning:
  • 1 msk smör
  • 1 olivolja

Gör så här

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svälla någon minut. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ordentligt.
  2. Blöt händerna i kallt vatten och rulla runda lammfärsbullar.
  3. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek lammfärsbullarna runt om cirka 5 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Zucchinifrittata

(24)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

(2)

Brunchplåt

(33)

Fajitapaj

(10)

Wokade nudlar med stekt ägg

(29)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Grillade ägg på salladsbädd

(3)

Potatisfrittata med paprika

(17)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 500 g lammfärs
  • 50 g hackade soltorkade tomater
  • 3 msk hackad färsk rosmarin
  • 1 grovt riven gul lök
  • 2 ägg
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Till stekning:
  • 1 msk smör
  • 1 olivolja

Lammfärsbullar med soltorkade tomater och rosmarin

Betyg (1-5):
2.32 (22 betyg)

Variera köttbullarna genom att byta ut köttfärsen mot lammfärs. Smaksatta med soltorkade tomater och färsk rosmarin blir de underbart goda.

Tillagningstid: 20 minuter
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ströbröd och mjölk i en skål. Låt det svälla någon minut. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda ordentligt.
  2. Blöt händerna i kallt vatten och rulla runda lammfärsbullar.
  3. Hetta upp smör och olja i en stekpanna och stek lammfärsbullarna runt om cirka 5 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lotta Lundgren - Zucchinifrittata

(24)

Svampburgare med avokadokräm, groddar och picklad rödlök

(2)

Brunchplåt

(33)

Fajitapaj

(10)

Wokade nudlar med stekt ägg

(29)

Rågmacka med tonfiskröra

(3)

Grillade ägg på salladsbädd

(3)

Potatisfrittata med paprika

(17)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies