Laktosfri mjukglass

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.25 (24 betyg)

Laktosfri mjukglass, enkel och krämig med smak av ananas, kokos och banan. Helt utan mejeriprodukter är det här den perfekta laktosfria glassen när sötsuget smyger sig på!

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.5 skivad ananas (rot och skal borttaget)
  • 5 skivade bananer
  • 2 dl kokosmjölk
  • Till servering:
  • 1 dl rostade kokosflingor

Gör så här

  1. Lägg ananas- och bananskivorna i en plastpåse eller burk och lägg i frysen. Ta fram frukten och låt den halvtina, cirka 20 minuter. Häll på kokosmjölken. Kör blandningen till önskvärd konsistens i en mixer eller med mixerstav.
  2. Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna så att de får lite färg. Lägg upp glassen i portionsskålar och toppa med kokosflingor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nelli

2012-08-22

Wohooo vilket toppen tips för oss lactosisar!!

Liknande recept

Spara recept

Proteinsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Krusbärs- och rabarberkräm med mjölk

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tropisk fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Yoghurt med mango och granola

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Sweetie, apelsin och kumquat i marinad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kokosrullade fruktspett

Betyg
Betyg
(5)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 0.5 skivad ananas (rot och skal borttaget)
  • 5 skivade bananer
  • 2 dl kokosmjölk
  • Till servering:
  • 1 dl rostade kokosflingor

Laktosfri mjukglass

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.25 (24 betyg)

Laktosfri mjukglass, enkel och krämig med smak av ananas, kokos och banan. Helt utan mejeriprodukter är det här den perfekta laktosfria glassen när sötsuget smyger sig på!

4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ananas- och bananskivorna i en plastpåse eller burk och lägg i frysen. Ta fram frukten och låt den halvtina, cirka 20 minuter. Häll på kokosmjölken. Kör blandningen till önskvärd konsistens i en mixer eller med mixerstav.
  2. Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna så att de får lite färg. Lägg upp glassen i portionsskålar och toppa med kokosflingor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Nelli

2012-08-22

Wohooo vilket toppen tips för oss lactosisar!!

Liknande recept

Spara recept

Proteinsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Apelsinsallad

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Krusbärs- och rabarberkräm med mjölk

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tropisk fruktsallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Yoghurt med mango och granola

Betyg
Betyg
(61)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberkompott med mandeltäcke

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Sweetie, apelsin och kumquat i marinad

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Kokosrullade fruktspett

Betyg
Betyg
(5)