Lägga in rödbetor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 40 min + tid att svalna.
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 400 g färska rödbetor
  • 4 dl vatten
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 lagerblad

Gör så här

  1. Skala och koka rödbetorna med vatten, socker, ättika och ev lagerblad tills rödbetorna är nätt och jämnt mjuka.
  2. Låt stå och svalna i lagen. Förvara i en ren glasburk med lock i kylskåpet, håller 3–4 veckor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatissoppa med stilton och picklad pumpa

(0)

Rödbetshummus med pecorino

(0)

Pizza med olika topping

(1)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Rödbetssallad på saltbakade betor

(0)

Vegopiroger

(8)

Inlagd sallad - Lotta Lundgren

(0)

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 400 g färska rödbetor
  • 4 dl vatten
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl ättiksprit (12 %)
  • 1 lagerblad

Lägga in rödbetor

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 40 min + tid att svalna.
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala och koka rödbetorna med vatten, socker, ättika och ev lagerblad tills rödbetorna är nätt och jämnt mjuka.
  2. Låt stå och svalna i lagen. Förvara i en ren glasburk med lock i kylskåpet, håller 3–4 veckor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Potatissoppa med stilton och picklad pumpa

(0)

Rödbetshummus med pecorino

(0)

Pizza med olika topping

(1)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Rödbetssallad på saltbakade betor

(0)

Vegopiroger

(8)

Inlagd sallad - Lotta Lundgren

(0)

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies