Kycklingwrap med salsa och vitlökssås

Betyg (1-5):
2.9 (29 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 paprikor, strimlade
  • 1 gul lök, strimlad
  • Till servering:
  • 40 g rucola
  • 2 dl gräddfil
  • 350 g tacosås chunky salsa (1 burk)
  • 1 lime, klyftad
  • 4 st tortillabröd

Gör så här

  1. Skär kycklingfilén i tunna strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek kycklingen med vitlök och spiskummin.
  2. Lägg ner paprika och lök så fort kycklingen fått en stekyta. Stek ytterligare 4 min.
  3. Servera kycklingen i en wrap tillsammans med rucola, gräddfil och salsa, och lime vid sidan om.

Tips

Värm bröden hastigt i en torr stekpanna eller i mikron.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Petra

2016-03-15

Finns ingen vitlökssås i receptet...

Alicia

2014-12-26

Det var ett konstigt recept!

Liknande recept

Kycklinggryta med ris

(70)

Kycklingwok med cashewnötter

(64)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(0)

Tacokyckling med picklad rödlök

(5)

Thainudlar med kycklingfärssås

(38)

Klassisk paella

(11)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kycklingvingar "sweet and sour"

(25)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 paprikor, strimlade
  • 1 gul lök, strimlad
  • Till servering:
  • 40 g rucola
  • 2 dl gräddfil
  • 350 g tacosås chunky salsa (1 burk)
  • 1 lime, klyftad
  • 4 st tortillabröd

Kycklingwrap med salsa och vitlökssås

Betyg (1-5):
2.9 (29 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kycklingfilén i tunna strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek kycklingen med vitlök och spiskummin.
  2. Lägg ner paprika och lök så fort kycklingen fått en stekyta. Stek ytterligare 4 min.
  3. Servera kycklingen i en wrap tillsammans med rucola, gräddfil och salsa, och lime vid sidan om.

Tips

Värm bröden hastigt i en torr stekpanna eller i mikron.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Petra

2016-03-15

Finns ingen vitlökssås i receptet...

Alicia

2014-12-26

Det var ett konstigt recept!

Liknande recept

Kycklinggryta med ris

(70)

Kycklingwok med cashewnötter

(64)

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

(0)

Tacokyckling med picklad rödlök

(5)

Thainudlar med kycklingfärssås

(38)

Klassisk paella

(11)

Morotssoppa med kokosmjölk och kyckling

(22)

Kycklingvingar "sweet and sour"

(25)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies