Kycklingwrap med salsa och vitlökssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.93 (30 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 paprikor, strimlade
  • 1 gul lök, strimlad
  • Till servering:
  • 40 g rucola
  • 2 dl gräddfil
  • 350 g tacosås chunky salsa (1 burk)
  • 1 lime, klyftad
  • 4 st tortillabröd

Gör så här

  1. Skär kycklingfilén i tunna strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek kycklingen med vitlök och spiskummin.
  2. Lägg ner paprika och lök så fort kycklingen fått en stekyta. Stek ytterligare 4 min.
  3. Servera kycklingen i en wrap tillsammans med rucola, gräddfil och salsa, och lime vid sidan om.

Tips

Värm bröden hastigt i en torr stekpanna eller i mikron.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Petra

2016-03-15

Finns ingen vitlökssås i receptet...

Alicia

2014-12-26

Det var ett konstigt recept!

Liknande recept

Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tacokyckling med picklad rödlök

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kycklinggryta med ris

Betyg
Betyg
(86)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(95)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 paprikor, strimlade
  • 1 gul lök, strimlad
  • Till servering:
  • 40 g rucola
  • 2 dl gräddfil
  • 350 g tacosås chunky salsa (1 burk)
  • 1 lime, klyftad
  • 4 st tortillabröd

Kycklingwrap med salsa och vitlökssås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.93 (30 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär kycklingfilén i tunna strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek kycklingen med vitlök och spiskummin.
  2. Lägg ner paprika och lök så fort kycklingen fått en stekyta. Stek ytterligare 4 min.
  3. Servera kycklingen i en wrap tillsammans med rucola, gräddfil och salsa, och lime vid sidan om.

Tips

Värm bröden hastigt i en torr stekpanna eller i mikron.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Petra

2016-03-15

Finns ingen vitlökssås i receptet...

Alicia

2014-12-26

Det var ett konstigt recept!

Liknande recept

Spara recept

Kycklingfilé med pumpa

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tacokyckling med picklad rödlök

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Kycklinggryta med ris

Betyg
Betyg
(86)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(95)