Kycklinglårfilé med bulgur och grillade grönsaker

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Saftig grillad kyckling med somriga grönsaker.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 14 st
  • 600 g kycklinglårfilé
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • Bulgur med grillade grönsaker
  • 2 dl bulgur eller annat gryn
  • 1 zucchini
  • 1 liten fänkål
  • 1 röd paprika
  • 2 tomater
  • 1 citron
  • 2 gemsallad
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl finhackad timjan
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • flingsalt

Gör så här

  1. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen. Skiva zucchinin och skär fänkålen i klyftor genom roten. Dela paprikan och ta bort kärnhuset. Dela tomater och citron på mitten. Skär salladen på längden.
  2. Grilla kycklingen till fin färg och genomstekt. Salta och peppra. Grilla grönsakerna lätt mjuka, till fin färg. Grilla ena citronhalvan på snittytan. Pressa saften ur den andra citronhalvan och blanda med olja, timjan och ev vitlök.
  3. Skeda örtoljan över kycklingen och de grillade grönsakerna. Strö flingsalt på grönsakerna. Vänd runt bulgurn med grönsakerna och servera direkt med den grillade kycklingen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Örtfrittata - Coop

(2)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)
14 st
  • Ingredienser 14 st
  • 600 g kycklinglårfilé
  • 2 tsk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • Bulgur med grillade grönsaker
  • 2 dl bulgur eller annat gryn
  • 1 zucchini
  • 1 liten fänkål
  • 1 röd paprika
  • 2 tomater
  • 1 citron
  • 2 gemsallad
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl finhackad timjan
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • flingsalt

Kycklinglårfilé med bulgur och grillade grönsaker

Betyg (1-5):
3.67 (3 betyg)

Saftig grillad kyckling med somriga grönsaker.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen. Skiva zucchinin och skär fänkålen i klyftor genom roten. Dela paprikan och ta bort kärnhuset. Dela tomater och citron på mitten. Skär salladen på längden.
  2. Grilla kycklingen till fin färg och genomstekt. Salta och peppra. Grilla grönsakerna lätt mjuka, till fin färg. Grilla ena citronhalvan på snittytan. Pressa saften ur den andra citronhalvan och blanda med olja, timjan och ev vitlök.
  3. Skeda örtoljan över kycklingen och de grillade grönsakerna. Strö flingsalt på grönsakerna. Vänd runt bulgurn med grönsakerna och servera direkt med den grillade kycklingen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

Örtfrittata - Coop

(2)

Matkassens caesarsallad - Coop

(30)

Köttfärssoppa tacostyle - Coop

(10)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies