Kycklingklubbor med teriyakinudlar

Betyg (1-5):
2.81 (26 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (9)
  • 1 kg kycklingklubbor, delade i leden
  • 1 msk sesamolja eller vanlig olja
  • 1 msk teriyakisås
  • 2 krm vitpeppar
  • Teriyakinudlar:
  • 250 g äggnudlar
  • 500 g frysta wokgrönsaker
  • 1 msk sesamolja eller vanlig olja
  • 1.5 dl teriyakisås
  • 0.5 lime, pressad saft

Gör så här

  1. Lägg kycklingdelarna i en ugnsform. Pensla dem med olja, teriyakisås, salt och peppar. Stek i mitten av ugnen tills kycklingen är genomstekt, 20-30 minuter.
  2. Koka äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem i kallt vatten och låt dem rinna av. Woka grönsakerna i oljan i en wok eller stor stekpanna cirka 7 minuter.
  3. Tillsätt teriyakisåsen och nudlarna och låt allt bli genomvarmt. Smaka eventuellt av med lime.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Asiatisk nudelkyckling

(117)

Svamp- och ankbröstsoppa med mango

(0)

Thailändsk bowl

(2)

Ljummen kycklingsallad med sweetie och ugli

(3)

Kycklingfräs med böngroddar och nudlar

(10)

Asiatisk örtsallad med risnudlar och sojastekta kycklinglår

(9)

Risbladsrullar med kyckling och cashewnötter

(15)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 kg kycklingklubbor, delade i leden
  • 1 msk sesamolja eller vanlig olja
  • 1 msk teriyakisås
  • 2 krm vitpeppar
  • Teriyakinudlar:
  • 250 g äggnudlar
  • 500 g frysta wokgrönsaker
  • 1 msk sesamolja eller vanlig olja
  • 1.5 dl teriyakisås
  • 0.5 lime, pressad saft

Kycklingklubbor med teriyakinudlar

Betyg (1-5):
2.81 (26 betyg)

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg kycklingdelarna i en ugnsform. Pensla dem med olja, teriyakisås, salt och peppar. Stek i mitten av ugnen tills kycklingen är genomstekt, 20-30 minuter.
  2. Koka äggnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem i kallt vatten och låt dem rinna av. Woka grönsakerna i oljan i en wok eller stor stekpanna cirka 7 minuter.
  3. Tillsätt teriyakisåsen och nudlarna och låt allt bli genomvarmt. Smaka eventuellt av med lime.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Asiatisk nudelkyckling

(117)

Svamp- och ankbröstsoppa med mango

(0)

Thailändsk bowl

(2)

Ljummen kycklingsallad med sweetie och ugli

(3)

Kycklingfräs med böngroddar och nudlar

(10)

Asiatisk örtsallad med risnudlar och sojastekta kycklinglår

(9)

Risbladsrullar med kyckling och cashewnötter

(15)

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies