Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Perfekt vardagsmiddag, kycklingklubbor som barnen kan hålla i och blomkål som gömts i risonin.

Tillagningstid: 1 tim
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 900 g kycklingben
  • 1 dl hoisinsås
  • 4 dl risoni
  • 150 g blomkålsris eller riven blomkål
  • 3 msk smör
  • 150 g minimozzarella
  • 0.5 gurka, i stavar
  • 250 g körsbärstomat på kvist

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Pensla kycklingen med hoisinsåsen och salta. Rosta mitt i ugnen tills köttet lossnar från benet, ca 50 min.
  2. Pensla gärna med skyn någon gång under ugnstiden. Koka risonin, enligt anvisning på förpackningen, tillsammans med blomkålsriset (hela koktiden). Häll av vattnet.
  3. Tillsätt smöret och smaka av med salt. Servera kycklingklubborna med blomkålsrisoni, mozzarella, tomat och gurka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

Garam masala kyckling

(31)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(31)

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Kyckling med sirapskål

(5)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(12)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 900 g kycklingben
  • 1 dl hoisinsås
  • 4 dl risoni
  • 150 g blomkålsris eller riven blomkål
  • 3 msk smör
  • 150 g minimozzarella
  • 0.5 gurka, i stavar
  • 250 g körsbärstomat på kvist

Kycklingklubbor med blomkålsrisoni

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Perfekt vardagsmiddag, kycklingklubbor som barnen kan hålla i och blomkål som gömts i risonin.

Tillagningstid: 1 tim
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°. Pensla kycklingen med hoisinsåsen och salta. Rosta mitt i ugnen tills köttet lossnar från benet, ca 50 min.
  2. Pensla gärna med skyn någon gång under ugnstiden. Koka risonin, enligt anvisning på förpackningen, tillsammans med blomkålsriset (hela koktiden). Häll av vattnet.
  3. Tillsätt smöret och smaka av med salt. Servera kycklingklubborna med blomkålsrisoni, mozzarella, tomat och gurka.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingwok med nudlar och jordnötter

(47)

Garam masala kyckling

(31)

Kycklinglårfilé i ugn med vitlök

(31)

Kycklingben med röd coleslaw och örtpotatis

(5)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad

(4)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(12)

Kyckling med sirapskål

(5)

Hel kyckling med kimchi och apelsinglaze

(12)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies