
Kycklingklubbor med blomkålsrisoni
Betyg (1-5):
Perfekt vardagsmiddag, kycklingklubbor som barnen kan hålla i och blomkål som gömts i risonin.
Tillagningstid: 1 tim
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 900 g kycklingben
- 1 dl hoisinsås
- 4 dl risoni
- 150 g blomkålsris eller riven blomkål
- 3 msk smör
- 150 g minimozzarella
- 0.5 gurka, i stavar
- 250 g körsbärstomat på kvist
Gör så här
- Sätt ugnen på 175°. Pensla kycklingen med hoisinsåsen och salta. Rosta mitt i ugnen tills köttet lossnar från benet, ca 50 min.
- Pensla gärna med skyn någon gång under ugnstiden. Koka risonin, enligt anvisning på förpackningen, tillsammans med blomkålsriset (hela koktiden). Häll av vattnet.
- Tillsätt smöret och smaka av med salt. Servera kycklingklubborna med blomkålsrisoni, mozzarella, tomat och gurka.
Liknande recept
Kycklingklubbor med blomkålsrisoni
Betyg (1-5):
Perfekt vardagsmiddag, kycklingklubbor som barnen kan hålla i och blomkål som gömts i risonin.
Tillagningstid: 1 tim
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Sätt ugnen på 175°. Pensla kycklingen med hoisinsåsen och salta. Rosta mitt i ugnen tills köttet lossnar från benet, ca 50 min.
- Pensla gärna med skyn någon gång under ugnstiden. Koka risonin, enligt anvisning på förpackningen, tillsammans med blomkålsriset (hela koktiden). Häll av vattnet.
- Tillsätt smöret och smaka av med salt. Servera kycklingklubborna med blomkålsrisoni, mozzarella, tomat och gurka.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!