Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 4 tinade kycklingklubbor
  • 1 krm peppar, efter smak
  • 1 msk olja till stekning
  • 2 skivade gula lökar
  • 2 skivade röda chili
  • 4 skivade vitlöksklyftor
  • 2 tsk syltade citronskal
  • 2.5 dl vitt matlagningsvin
  • 1 hönsbuljong
  • 2.5 dl vatten
  • 1 krm salt, efter smak

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingklubborna och bryn dem i olja i en stekpanna. Flytta över kycklingen till en långpanna.
  2. Stek lök, chili och vitlök och fördela på kycklingklubborna tillsammans med citronskalen. Häll över vin och buljong.
  3. Täck över långpannan med folie och stek ca 30 minuter. Tag bort övertäckningen och stek ytterligare 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Citron- och saffranskyckling

(7)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Ugnsstekta kycklingklubbor och grönsaker med stora vita bönor

(78)

Sommarmarinerade kycklingfiléer

(6)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(13)

Stekt kyckling

(1)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

(8)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 4 tinade kycklingklubbor
  • 1 krm peppar, efter smak
  • 1 msk olja till stekning
  • 2 skivade gula lökar
  • 2 skivade röda chili
  • 4 skivade vitlöksklyftor
  • 2 tsk syltade citronskal
  • 2.5 dl vitt matlagningsvin
  • 1 hönsbuljong
  • 2.5 dl vatten
  • 1 krm salt, efter smak

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingklubborna och bryn dem i olja i en stekpanna. Flytta över kycklingen till en långpanna.
  2. Stek lök, chili och vitlök och fördela på kycklingklubborna tillsammans med citronskalen. Häll över vin och buljong.
  3. Täck över långpannan med folie och stek ca 30 minuter. Tag bort övertäckningen och stek ytterligare 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Citron- och saffranskyckling

(7)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Ugnsstekta kycklingklubbor och grönsaker med stora vita bönor

(78)

Sommarmarinerade kycklingfiléer

(6)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(13)

Stekt kyckling

(1)

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

(8)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies