Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 tinade kycklingklubbor
  • 1 krm peppar, efter smak
  • 1 msk olja till stekning
  • 2 skivade gula lökar
  • 2 skivade röda chili
  • 4 skivade vitlöksklyftor
  • 2 tsk syltade citronskal
  • 2.5 dl vitt matlagningsvin
  • 1 hönsbuljong
  • 2.5 dl vatten
  • 1 krm salt, efter smak

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingklubborna och bryn dem i olja i en stekpanna. Flytta över kycklingen till en långpanna.
  2. Stek lök, chili och vitlök och fördela på kycklingklubborna tillsammans med citronskalen. Häll över vin och buljong.
  3. Täck över långpannan med folie och stek ca 30 minuter. Tag bort övertäckningen och stek ytterligare 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ugnsstekta kycklingklubbor och grönsaker med stora vita bönor

Betyg
Betyg
(78)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Grillade kycklingben med selleriraita

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lasagne med kyckling

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Stekt kyckling

Betyg
Betyg
(1)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 4 tinade kycklingklubbor
  • 1 krm peppar, efter smak
  • 1 msk olja till stekning
  • 2 skivade gula lökar
  • 2 skivade röda chili
  • 4 skivade vitlöksklyftor
  • 2 tsk syltade citronskal
  • 2.5 dl vitt matlagningsvin
  • 1 hönsbuljong
  • 2.5 dl vatten
  • 1 krm salt, efter smak

Kycklingklubba med lök- och chilitäcke

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 1 timme
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Salta och peppra kycklingklubborna och bryn dem i olja i en stekpanna. Flytta över kycklingen till en långpanna.
  2. Stek lök, chili och vitlök och fördela på kycklingklubborna tillsammans med citronskalen. Häll över vin och buljong.
  3. Täck över långpannan med folie och stek ca 30 minuter. Tag bort övertäckningen och stek ytterligare 10 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ugnsstekta kycklingklubbor och grönsaker med stora vita bönor

Betyg
Betyg
(78)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Grillade kycklingben med selleriraita

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lasagne med kyckling

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Stekt kyckling

Betyg
Betyg
(1)