Kycklingklubba med bruschettasallad

Betyg (1-5):
3.4 (5 betyg)

Torrt gammalt bröd blir supergoda rustika krutonger.

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 10 st
  • 4 kycklingklubbor
  • 0.5 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 skivor lantbröd
  • 0.5 dl olivolja
  • 400 g tomater
  • 0.5 dl olivolja
  • 3 rivna vitlöksklyftor
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Strö salt, paprikapulver och peppar på kycklingklubborna. Hetta upp en stekpanna och stek kycklingen på båda sidor till fin färg. Tillaga mitt i ugnen ca 40 min.
  2. Tärna brödet och vänd runt i olja på en ugnsplåt. Rosta ovanför kycklingen tills de är gyllene men inte hårda rätt igenom. Salta.
  3. Tärna tomaterna. Blanda olja, vitlök och gräslök. Vänd runt tomater och brödet i oljan och dra ett varv med pepparkvarnen. Smaka av med salt och servera salladen till kycklingen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)

Delhi style chicken (kycklinggryta)

(14)

Krämig kycklinggryta med svamp och zucchini

(14)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

Kalkon med sötpotatis och gurkyoghurt

(4)

Barnens bästa kycklingnudlar

(15)

Bruschetta med kyckling

(8)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa

(2)
10 st
  • Ingredienser 10 st
  • 4 kycklingklubbor
  • 0.5 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 skivor lantbröd
  • 0.5 dl olivolja
  • 400 g tomater
  • 0.5 dl olivolja
  • 3 rivna vitlöksklyftor
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • svartpeppar

Kycklingklubba med bruschettasallad

Betyg (1-5):
3.4 (5 betyg)

Torrt gammalt bröd blir supergoda rustika krutonger.

Tillagningstid: 45 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Strö salt, paprikapulver och peppar på kycklingklubborna. Hetta upp en stekpanna och stek kycklingen på båda sidor till fin färg. Tillaga mitt i ugnen ca 40 min.
  2. Tärna brödet och vänd runt i olja på en ugnsplåt. Rosta ovanför kycklingen tills de är gyllene men inte hårda rätt igenom. Salta.
  3. Tärna tomaterna. Blanda olja, vitlök och gräslök. Vänd runt tomater och brödet i oljan och dra ett varv med pepparkvarnen. Smaka av med salt och servera salladen till kycklingen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)

Delhi style chicken (kycklinggryta)

(14)

Krämig kycklinggryta med svamp och zucchini

(14)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing

(0)

Kalkon med sötpotatis och gurkyoghurt

(4)

Barnens bästa kycklingnudlar

(15)

Bruschetta med kyckling

(8)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa

(2)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies