Kycklingburgare med chiliaioli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.22 (9 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g kycklingfilé i tunna skivor
  • olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 zucchini
  • 4 hamburgerbröd
  • 0.5 isbergssalladshuvud, strimlat
  • 4 små tomater, skivade
  • 1 tsk salt
  • Chiliaioli:
  • 2 dl Hellmans majonnäs
  • 0.5 msk sambal oelek
  • 1 vitlöksklyfta, finriven

Gör så här

  1. Smaka av majonnäsen med sambal och vitlök.
  2. Pensla kycklingen med lite olivolja, salta och peppra.Grilla på båda sidor tills kycklingen är genomstekt och har fin grillyta, 1–2 min per sida. Skär zucchini i 1 cm skivor. Pensla med lite olivolja, salta och grilla mjuka.
  3. Fyll bröden med sallad, zucchini, tomat, 2–3 kycklingskivor och chiliaioli.

Tips

Du kan gärna variera smaksättningen av majonnäsen med lime, chipotle eller gari.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ugnsstekta kycklingklubbor och grönsaker med stora vita bönor

Betyg
Betyg
(78)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sommarmarinerade kycklingfiléer

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Stekt kyckling

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lasagne med kyckling

Betyg
Betyg
(64)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g kycklingfilé i tunna skivor
  • olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 zucchini
  • 4 hamburgerbröd
  • 0.5 isbergssalladshuvud, strimlat
  • 4 små tomater, skivade
  • 1 tsk salt
  • Chiliaioli:
  • 2 dl Hellmans majonnäs
  • 0.5 msk sambal oelek
  • 1 vitlöksklyfta, finriven

Kycklingburgare med chiliaioli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.22 (9 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smaka av majonnäsen med sambal och vitlök.
  2. Pensla kycklingen med lite olivolja, salta och peppra.Grilla på båda sidor tills kycklingen är genomstekt och har fin grillyta, 1–2 min per sida. Skär zucchini i 1 cm skivor. Pensla med lite olivolja, salta och grilla mjuka.
  3. Fyll bröden med sallad, zucchini, tomat, 2–3 kycklingskivor och chiliaioli.

Tips

Du kan gärna variera smaksättningen av majonnäsen med lime, chipotle eller gari.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ugnsstekt kyckling med tagliatelle och rucolapesto

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Ugnsstekta kycklingklubbor och grönsaker med stora vita bönor

Betyg
Betyg
(78)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Sommarmarinerade kycklingfiléer

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Stekt kyckling

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Citron- och saffranskyckling

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lasagne med kyckling

Betyg
Betyg
(64)