Kycklingbullar med yoghurtsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (17 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 350 g kycklingfärs
  • 1 gul lök
  • 1.5 vitlöksklyfta
  • 1 röd chili
  • 1 ägg
  • 1 dl hackade färska örter t ex persilja, rosmarin, koriander
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 0.5 dl pinjenötter
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 tsk salt
  • Yoghurtsås:
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 dl Kesella
  • 0.5 gurka
  • 1 urkärnad och finhackad chili
  • 1 tsk flingsalt (efter smak)

Gör så här

  1. Skala lök och vitlök, kärna ur pepparfrukterna (1 ska användas i såsen) och hacka fint. Blanda alla ingredienser till bullarna och stek dem lätt bruna.

Yoghurtsås

  1. Kärna ur gurkan, hacka fint och blanda med youghurt, kesella och chili. Smaka av med salt.

Servering

Servera med nykoktris och sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Indisk curry på kycklingfärs

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Mjölkkokt kyckling

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kycklingbiffar med äpple och curry i krämig sås

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Dillkokt kyckling

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Citronkyckling med mangosås

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pasta alfredo

Betyg
Betyg
(26)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 350 g kycklingfärs
  • 1 gul lök
  • 1.5 vitlöksklyfta
  • 1 röd chili
  • 1 ägg
  • 1 dl hackade färska örter t ex persilja, rosmarin, koriander
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 0.5 dl pinjenötter
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 tsk salt
  • Yoghurtsås:
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 dl Kesella
  • 0.5 gurka
  • 1 urkärnad och finhackad chili
  • 1 tsk flingsalt (efter smak)

Kycklingbullar med yoghurtsås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3 (17 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala lök och vitlök, kärna ur pepparfrukterna (1 ska användas i såsen) och hacka fint. Blanda alla ingredienser till bullarna och stek dem lätt bruna.

Yoghurtsås

  1. Kärna ur gurkan, hacka fint och blanda med youghurt, kesella och chili. Smaka av med salt.

Servering

Servera med nykoktris och sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Indisk curry på kycklingfärs

Betyg
Betyg
(38)
Spara recept

Mjölkkokt kyckling

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Kycklingbiffar med äpple och curry i krämig sås

Betyg
Betyg
(45)
Spara recept

Dillkokt kyckling

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Citronkyckling med mangosås

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pasta alfredo

Betyg
Betyg
(26)