Kycklingbullar med yoghurtsås

Betyg (1-5):
2.94 (16 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (14)
  • 350 g kycklingfärs
  • 1 gul lök
  • 1.5 vitlöksklyfta
  • 1 röd chili
  • 1 ägg
  • 1 dl hackade färska örter t ex persilja, rosmarin, koriander
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 0.5 dl pinjenötter
  • 1 msk smör till stekning
  • Yoghurtsås:
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 dl kesella
  • 0.5 gurka
  • 1 urkärnad och finhackad chili
  • 1 tsk flingsalt (efter smak)

Gör så här

  1. Skala lök och vitlök, kärna ur pepparfrukterna (1 ska användas i såsen) och hacka fint. Blanda alla ingredienser till bullarna och stek dem lätt bruna.

Yoghurtsås

  1. Kärna ur gurkan, hacka fint och blanda med youghurt, kesella och chili. Smaka av med salt.

Servering

Servera med nykoktris och sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tandoorikyckling med ris

(22)

Grillad broccoli med kycklingfilé

(5)

Indisk curry på kycklingfärs

(33)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

(8)

Sweet chilikyckling med krämig romansallad

(20)

Kycklingrullar med salladslök och mango chutney

(26)

Kycklingwraps med harissayoghurt

(15)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 350 g kycklingfärs
  • 1 gul lök
  • 1.5 vitlöksklyfta
  • 1 röd chili
  • 1 ägg
  • 1 dl hackade färska örter t ex persilja, rosmarin, koriander
  • 1 tsk mald spiskummin
  • 0.5 dl pinjenötter
  • 1 msk smör till stekning
  • Yoghurtsås:
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 dl kesella
  • 0.5 gurka
  • 1 urkärnad och finhackad chili
  • 1 tsk flingsalt (efter smak)

Kycklingbullar med yoghurtsås

Betyg (1-5):
2.94 (16 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala lök och vitlök, kärna ur pepparfrukterna (1 ska användas i såsen) och hacka fint. Blanda alla ingredienser till bullarna och stek dem lätt bruna.

Yoghurtsås

  1. Kärna ur gurkan, hacka fint och blanda med youghurt, kesella och chili. Smaka av med salt.

Servering

Servera med nykoktris och sallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tandoorikyckling med ris

(22)

Grillad broccoli med kycklingfilé

(5)

Indisk curry på kycklingfärs

(33)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(8)

Grillade minutfiléer med fruktig couscoussallad

(8)

Sweet chilikyckling med krämig romansallad

(20)

Kycklingrullar med salladslök och mango chutney

(26)

Kycklingwraps med harissayoghurt

(15)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies