För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kycklingbaguette med coleslaw på färskost

Betyg (1-5):
3 (7 betyg)

Gör egna välfyllda och supergoda mackor att ta med ut i skogen. Dessa är fyllda med slow cooked chicken och en färskostsallad med rödkål.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 350 g slow cooked kyckling Tex mex
  • 4 minibaguetter
  • Färskostkålsallad
  • 200 g rödkål, tunt strimlad
  • 1 salladslök, tunt skivad
  • 1 lime, finrivet skal och saft
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 0.5 kruka färsk koriander (blad och stjälk), finhackad
  • 100 g naturell färskost
  • salt och svartpeppar
  • strösocker

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser till kålsalladen och smaka av med salt, peppar och ev socker.
  2. Värm kycklingen enligt anvisning på förpackningen. Skär ett snitt i bröden och fyll med kålsallad, kyckling och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingwrap med grön hummus

(10)

Krämig spagetti med kycklingfärs, salvia och citron

(14)

Tandoorikyckling med ris

(22)

Thainudlar med kycklingfärssås

(49)

Kycklingcurry

(4)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(15)

Hälsotallrik med indisk kyckling

(1)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(9)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 350 g slow cooked kyckling Tex mex
  • 4 minibaguetter
  • Färskostkålsallad
  • 200 g rödkål, tunt strimlad
  • 1 salladslök, tunt skivad
  • 1 lime, finrivet skal och saft
  • 0.5 röd chili, finhackad
  • 0.5 kruka färsk koriander (blad och stjälk), finhackad
  • 100 g naturell färskost
  • salt och svartpeppar
  • strösocker

Kycklingbaguette med coleslaw på färskost

Betyg (1-5):
3 (7 betyg)

Gör egna välfyllda och supergoda mackor att ta med ut i skogen. Dessa är fyllda med slow cooked chicken och en färskostsallad med rödkål.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop alla ingredienser till kålsalladen och smaka av med salt, peppar och ev socker.
  2. Värm kycklingen enligt anvisning på förpackningen. Skär ett snitt i bröden och fyll med kålsallad, kyckling och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Kycklingwrap med grön hummus

(10)

Krämig spagetti med kycklingfärs, salvia och citron

(14)

Tandoorikyckling med ris

(22)

Thainudlar med kycklingfärssås

(49)

Kycklingcurry

(4)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

(15)

Hälsotallrik med indisk kyckling

(1)

Wrap med grillade grönsaker, kyckling och tzatziki

(9)