Kyckling- och mozzarellapizza

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Pizza är perfekt snabbmat om man använder ett pizzakit. Fyllningen kan man variera i det oändliga. Testa med t ex kyckling, ananas och mozzarella.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 st
  • 1 pizzakit
  • 3 dl riven ost
  • 1 grillad kycklingklubba
  • 1 mozzarella (à 125 g)
  • 0.5 liten färsk ananas
  • 1 tsk torkad oregano

Gör så här

  1. Lägg ut pizzabotten på en plåt med bakplåtspapper. Bred på tomatsås och strö över riven ost.
  2. Strimla kycklingen, riv bitar av mozzarellan och skiva ananasen tunt. Fördela allt över pizzan och grädda mitt i ugnen ca 20 min. Strö över oregano och servera direkt.

Tips

Strö gärna över färska basilikablad och oliver vid servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Laxtaco - Coop

(6)

Gazpacho med pizzabullar - Coop

(9)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)
6 st
  • Ingredienser 6 st
  • 1 pizzakit
  • 3 dl riven ost
  • 1 grillad kycklingklubba
  • 1 mozzarella (à 125 g)
  • 0.5 liten färsk ananas
  • 1 tsk torkad oregano

Kyckling- och mozzarellapizza

Betyg (1-5):
4 (2 betyg)

Pizza är perfekt snabbmat om man använder ett pizzakit. Fyllningen kan man variera i det oändliga. Testa med t ex kyckling, ananas och mozzarella.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ut pizzabotten på en plåt med bakplåtspapper. Bred på tomatsås och strö över riven ost.
  2. Strimla kycklingen, riv bitar av mozzarellan och skiva ananasen tunt. Fördela allt över pizzan och grädda mitt i ugnen ca 20 min. Strö över oregano och servera direkt.

Tips

Strö gärna över färska basilikablad och oliver vid servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(3)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Risfyllda grönsaker - Coop

(0)

Laxtaco - Coop

(6)

Gazpacho med pizzabullar - Coop

(9)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer - Coop

(0)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies