För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Kyckling med gurk- och mangosalsa

Betyg (1-5):
3.57 (14 betyg)

Detta recept är så enkelt att barn kan laga det. Vår kock Adam, 7 år, fixade middagen utan problem.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 900 g kycklingklubbor
  • 2 tsk grillkrydda
  • 1 kg delikatesspotatis
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 gurka
  • 225 g fryst, tärnad mango
  • 0.5 dl sweet chilisås

Gör så här

  1. Lägg kycklingklubborna på en ugnsplåt. krydda med grillkrydda. Tvätta delikatesspotatisen och lägg på samma plåt.
  2. Pensla olivolja på potatisarna och strö över flingsalt. Ställ in i mitten av ugnen ca 35 min. Skala gurkan med en potatisskalare.
  3. Skär gurkan i mindre bitar och lägg i en skål. Blanda gurkan med mango.
  4. Häll i sweetchilisås. Servera kycklingen med den rostade potatisen och gurk- och mangosalsan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesarburgare

(4)

Japansk ugnsrostad kycklingfilé

(23)

Barnens bästa kycklingnudlar

(19)

Kycklingwrap

(9)

Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

(29)

Caesarsallad - grundrecept

(33)

Kerala curry-kyckling

(9)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 900 g kycklingklubbor
  • 2 tsk grillkrydda
  • 1 kg delikatesspotatis
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 gurka
  • 225 g fryst, tärnad mango
  • 0.5 dl sweet chilisås

Kyckling med gurk- och mangosalsa

Betyg (1-5):
3.57 (14 betyg)

Detta recept är så enkelt att barn kan laga det. Vår kock Adam, 7 år, fixade middagen utan problem.

Tillagningstid: 45 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg kycklingklubborna på en ugnsplåt. krydda med grillkrydda. Tvätta delikatesspotatisen och lägg på samma plåt.
  2. Pensla olivolja på potatisarna och strö över flingsalt. Ställ in i mitten av ugnen ca 35 min. Skala gurkan med en potatisskalare.
  3. Skär gurkan i mindre bitar och lägg i en skål. Blanda gurkan med mango.
  4. Häll i sweetchilisås. Servera kycklingen med den rostade potatisen och gurk- och mangosalsan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Caesarburgare

(4)

Japansk ugnsrostad kycklingfilé

(23)

Barnens bästa kycklingnudlar

(19)

Kycklingwrap

(9)

Juliennesoppa med rotselleri och kyckling

(29)

Caesarsallad - grundrecept

(33)

Kerala curry-kyckling

(9)

Grillad kyckling med parmesankräm

(2)