Kyckling i krämig currysås

Kyckling i krämig currysås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(39)

Mango chutney ger den söta, runda smaken i denna kycklinggryta.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 dl ris
  • 1 msk olivolja
  • 500 g kycklingfilé
  • 1 gul lök, strimlad
  • 0.5 blomkål, buketter
  • 1 tsk curry
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl mango chutney

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen tills den har fin färg.
  2. Tillsätt lök och blomkål och stek ytterligare 2 min. Häll i curry, grädde, vatten och mango chutney. Låt sjuda ca 8 min.

Servering

Gillar ni hetta så krydda med chiliflakes.

Tips

Är det läskigt med blomkål kanske barnen uppskattar den mixad med en klick smör i.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingwok med cashewnötter

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Kycklinggryta med ris

Betyg
Betyg
(95)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(136)
Spara recept

Tacokyckling med picklad rödlök

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(6)
Kyckling i krämig currysås
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 dl ris
  • 1 msk olivolja
  • 500 g kycklingfilé
  • 1 gul lök, strimlad
  • 0.5 blomkål, buketter
  • 1 tsk curry
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl mango chutney

Kyckling i krämig currysås

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(39)

Mango chutney ger den söta, runda smaken i denna kycklinggryta.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen tills den har fin färg.
  2. Tillsätt lök och blomkål och stek ytterligare 2 min. Häll i curry, grädde, vatten och mango chutney. Låt sjuda ca 8 min.

Servering

Gillar ni hetta så krydda med chiliflakes.

Tips

Är det läskigt med blomkål kanske barnen uppskattar den mixad med en klick smör i.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kycklingwok med cashewnötter

Betyg
Betyg
(102)
Spara recept

Kycklinggryta med ris

Betyg
Betyg
(95)
Spara recept

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Saffranskyckling med aprikoser och äpplen

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Thainudlar med kycklingfärssås

Betyg
Betyg
(136)
Spara recept

Tacokyckling med picklad rödlök

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Grillad kyckling med parmesankräm

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Fruktig couscous med grillad kycklingfilé

Betyg
Betyg
(6)