Kvarg med ingefära, frukt och honung

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.73 (15 betyg)

En fräsch och frisk efterrätt eller frukosträtt toppad med granatäpple och kokos.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g kvarg
  • 2 msk finriven färsk ingefära
  • 2 färsk mango eller 300 g fryst tinad mango
  • 1 granatäpple
  • 4 msk honung
  • 2 msk rostad kokos

Gör så här

  1. Blanda kvargen med ingefära. Skala och skär mangon i bitar. Dela granatäpplet på mitten och slå på skalet med baksidan av en stor sked för att få ut kärnorna.
  2. Varva kvarg, mango och granatäpple i fyra portionsskålar eller glas. Toppa med honung och rostad kokos.

Tips

Kvarg är en ny favorit till frukost och mellanmål!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Hemgjord vaniljyoghurt med hallon

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kryddig blåbärssmoothie

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Vörtlimpor

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lingonbröd med fänkålsfrön

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Risgrynsgröt

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Bananplättar med kokos

Betyg
Betyg
(16)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 500 g kvarg
  • 2 msk finriven färsk ingefära
  • 2 färsk mango eller 300 g fryst tinad mango
  • 1 granatäpple
  • 4 msk honung
  • 2 msk rostad kokos

Kvarg med ingefära, frukt och honung

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.73 (15 betyg)

En fräsch och frisk efterrätt eller frukosträtt toppad med granatäpple och kokos.

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda kvargen med ingefära. Skala och skär mangon i bitar. Dela granatäpplet på mitten och slå på skalet med baksidan av en stor sked för att få ut kärnorna.
  2. Varva kvarg, mango och granatäpple i fyra portionsskålar eller glas. Toppa med honung och rostad kokos.

Tips

Kvarg är en ny favorit till frukost och mellanmål!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Hemgjord vaniljyoghurt med hallon

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kryddig blåbärssmoothie

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Vörtlimpor

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lingonbröd med fänkålsfrön

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Risgrynsgröt

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Bananplättar med kokos

Betyg
Betyg
(16)